Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, stajlarını Bornova Belediyesi’nde yapan üniversite öğrencileri ile düzenlenen toplantıda biraraya geldi. Bornova Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte öğrencilere başarılar dileyen Başkan Atila, “Bornova Bizim Evimiz. Sizler de bizim geleceğimizsiniz” dedi.

Başkan Atila, staj yaptıkları birimler hakkında düşüncelerini de öğrendi.
Bornova’da “Ortak akıl” ilkesi her anlamda hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila belediyede staj yapan 58 üniversite öğrencisi ile biraraya gelerek görüş, düşünce ve önerilerini dinledi. Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda gençlerle sohbet eden Başkan Atila, staj yaptıkları birimlerde hizmet kalitesinin artması için fikirleri de değerlendirdi.
Gençlerin staj sürelerini en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyen Başkan Atila, “Burada geçirmiş olduğunuz zaman hem bizler, hem de sizler için çok kıymetli ve değerli. Bornova Bizim Evimiz. Sizler de bizim geleceğimizsiniz” diye konuştu.
Bornova Belediyesi’nin “Ortak Akıl” ilkesi ile çalışmalar yaptığına dikkat çeken Başkan Olgun Atila, “Kentimizin daha iyi yönetilmesi için ortak akılla hareket ediyoruz. Bazı sivil toplum kuruluşları, üniversitelerle, odalarla kentimizin önceliklerini belirliyoruz. Belediyemizin faaliyetlerinden haberdar olarak bunu diğer vatandaşlarımıza ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz”dedi.
Bornova Belediyesi’nde bu yıl 150 kişi yaz dönemi ve 50 kişi kış döneminde olmak üzere toplam 200 stajyer öğrencinin görev yaptığını belirten Başkan Atila, “En iyi iletişim birebir iletişim, biz de bunu sağlamak istiyoruz. Sizin gördüğünüz aksaklıkları analiz edip çözebilmek için bu toplantıyı düzenledik. Hepinizin buradaki süresinin çok başarılı ve çok iyi geçmesini diliyoruz” diyerek bilgi verdi.