Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü kış soğuğunun iyiden iyiye kendisini hissettirdiği şu günlerde ilçe genelindeki parklarda yer alan kedi evi, mama ve su kaplarının sayısını artırdı. Boş arazilere belli periyotlarda mama da bırakan ekipler, can dostlarımızın kış aylarından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarına devam ediyor.
Sahipsiz sokak hayvanlarını olumsuz hava koşullarından korumak için çalışmalarını hızlandıran Bayraklı Belediyesi, seçim sandıklarından dönüştürülen ve ilçenin farklı noktalarındaki hayvanseverlere teslim edilen kedi evleri sahipsiz sokak hayvanlarının sığınağı haline geldi. Belediye ekipleri tarafından parklara yerleştirilen kedi evi sayısı 20’den 45’e çıkarıldı.

HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Can dostlarımızın ağır kış koşullarından etkilenmemesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada da hayvan severlerle birlikte çalışıyoruz. Sokak hayvanların beslenme ve barınma sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezimizde onların her türlü sıkıntısıyla veterinerlerimiz ilgileniyor. Parklara yerleştirdiğimiz kedi evlerine tüm hemşehrilerimizin sahip çıkmasını rica ediyorum” dedi.