Yaşanan ikinci Madonna gafı birinciye rahmet okutan cinsten oldu. Çok matraktı. Ekran başında yüksek sesle kahkaha attım. Çok eğlendim. İzlediğim ikilinin adına hiç utanmadım. Yanaklarım da kızarmadı.

Önce ilk rezilliği hatırlatayım sonra geçeriz ikinciye:

Önceki yıl TV 8'de canlı yayınlanan sabah programında, yorumculardan Funda Özkalyoncu, Sabahattin Ali'nin 1943'te yayımlanan eseri 'Kürk Mantolu Madonna'nın dünya starı, 1953 doğumlu Madonna'nın hayat hikayesini anlattığını zannederek ağdalı cümleler kurdu.

“Kitaplar filme uyarlanınca ben sevmiyorum. Ama burada Madonna'nın hayatı da enteresan olabilir. Yani aşkları, ilişkileri filan” dedi.

Program moderatörü Jess Molho da gözlerini devire devire Bonbon Funda'yı onayladı.

Burada “Bonbon” kesinlikle küçümse anlamında kullanılmıyor. Yaşını başını almış kadın kendisinden Bonbon Funda diye sözediyor.

Kanal sahibi Acun Ilıcalı'nın biletlerini kestiği ikili şimdilerde ne iş yapar bilmiyorum ama televizyonlarda olmadıklarını biliyoruz.

Gelelim ikinciye:

Önceki gün Beyaz tv'de canlı sabah programında, İsrail’de düzenlenen Eurovision şarkı yarışması hakkında konuşan Ece Erken, mini bir konser ile birlik beraberlik mesajı veren Madonna’nın yarışmacılardan biri olduğunu sandı. Yine atayım bir kahkaha...

“Madonna’nın birinci olamaması çok acayip değil mi? Madonna’sın sen ne yapsan olur” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Hatta ve hatta şov sırasında dansçılarının Filistin bayrağı açmış olmalarının da sonucu etkilemiş olabileceğini söyledi.

Programın diğer yorumcusu Bircan Bali destekleyici cümleler kurdu. Rejiden de uyaranları çıkmadı.

Dillere düşen ikili, ortadan kaybolmak yerine “sosyal deneydi” diyerek duruma tüy dikti.

Bir basın emekçisi olarak vizyonsuz, E'yi gördüğünde “tarak” diye bağırma ihtimali yüksek cahillerin nimetten sayıldıklarına çok şahit oldum. Adı geçenler de onlardan.

Ha bir de şu var; sözkonusu kanal, Beyaz tv olunca çok da şaşırmamak lazım. Öyle başa böyle tıraş işte...