Yasak Elma” dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut'un adı geçen sezon taciz olayına karışmıştı.

Dizi setinde kostüm tasarımcısı olarak çalışan bir genç kız, ünlü oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Hatta aynı dizinin kadın başrol oyuncuları Şevval Sam ile Ece Eda da, Özge'nin yanında durmuş, Talat Bulut'a tavır almıştı.

Savcılık, “Talat Bulut’un kravatını düzeltecektim, ‘Gel, arka tarafta bakalım’ dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var” diyen genç kızın iddialarını inceledi.

Soruşturmada yeterli delil bulunamadığı için takipsizlik kararı verildi.

Skandal iddiaların gündeme geldiği günlerde Hande Ataizi, 18 yıl önce 'Melekler Evi” filmindeki rol arkadaşı Talat Bulut'un kendisini de taciz ettiğini söyledi, “Gece yarısı odasına senaryo çalışmaya ve Van gölüne girmeye davet etmişti” dedi.

Şimdilerde aynı Hande Ataizi'nin “Yasak Elma” dizisine dahil olacağı konuşuluyor. Dizi yapımcısı da bunu inkar etmiyor.

Ataizi'ne sormuşlar; Talat Bulut'la karşılıklı nasıl oynayacaksınız diye... 'Basın abarttı haberleri” demiş!

Tacize uğradığını haykıracaksın, sonra da “abarttılar canım” diyeceksin....

Gerçekten taciz yoktuysa ve bunca sene sustuysa büyük vicdansızlık...

Talat Bulut “benden özür dilese bile onu affetmem” diyor ki adam yerden göğe haklı.

Küçük kız için doğru karar

Acun Ilıcalı Kasım ayında, bir yıl evli kaldığı Şeyma Subaşı'ndan anlaşmalı olarak boşanmıştı. Hafta içinde görülen davada mahkeme kızlarının velayetini annesinden alıp ünlü televizyoncuya verdi. Gerekçe tuhaf... Şeyma'nın yurtdışı seyahatleri çokmuş! Duyan da sözü edilen kadının uluslararası arenada iş insanı olduğunu sanacak... Çanta gibi ordan oraya taşınan, sosyal medyada annesine konu mankenliği yapan küçük kız için doğru bir karar verilmiş.