İstediği sonuçhları alamayan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil takımına güvendiğini belirterek, “Yolumuz açık, kimse endişe etmesin" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 maçı 1 galibiyet, 3 yenilgiyle geçen Göztepe'de başkan Mehmet Sepil, endişe edecek bir durum olmadığını söyleyip, "Yolumuz açık, kimse endişe etmesin" dedi Kazandıkları Fenerbahçe karşılaşmasında iyi oynamadıklarını belirten Sepil, "Kaybettiğimiz 3 maçı iyi oynadık ama kazandığımız Fenerbahçe maçında iyi değildik. Yeni Malatya, Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmalarında oynadığımız oyuna bakınca kaybetmemiz gereken maçlardı. Fenerbahçe'yi yenince çok iyi olduğumuz, Malatya'ya kaybedince çok kötü olduğumuz anlamına gelmiyor. Çok iyi kadro kurduk, çok iyi teknik ekibimiz var. 5 senedir başkanlık yapıyorum, şu ana kadar kamplardan en hazır gelen takım bu takım. Oyuncuların ve teknik kadronun değerlendirmesini uzun vadeye yaymamız gerekiyor. Önümüzdeki maçlarda da zorluk yaşayabiliriz ama Göztepe'nin yolu açık. Kimse endişe etmesin. Hızlı bir şekilde reaksiyon verip hızlı değişimlere gidiyoruz" şeklinde konuştu. Hem kadro istikrarını hem teknik kadro istikrarını sağlamaları gerektiğini belirten Başkan Sepil, "Bence şu an kurulan kadro Süper Lig'de başarı sağlayacak. Takımın kurulması ek bir külfet getirdi. Bizim esas gelecek sezonla ilgili beklentimiz var. Her zaman söylüyoruz, kendi stadımız açılınca her rakiple çatır çatır oynayabilecek bir takım hedefliyoruz. Takıma son haftalarda katılan Borges, Jerome çok iyi futbolcular. Önümüzdeki haftalarda göreceğiz" diye konuştu.

Halil ile sezon içinde görüşülecek


Spor Toto Süper Lig'de iç sahadaki Fenerbahçe maçında attığı golle Göztepe'ye galibiyeti getiren altyapı patentli Halil Akbunar, sezon içinde yönetimle sözleşmesi konusunda masaya oturacak. Takımın az kazanan oyuncularından biri olan 24 yaşındaki Halil'in sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Genç futbolcuyla anlaşma konusunda sorun yaşamayacaklarına inandığını dile getiren Başkan Mehmet Sepil, "Halil performansını sürekli artıran bir futbolcu. Sezon içinde oturup konuşuruz. Bizim Halil'in hakkını vermek konusunda sıkıntımız olmaz. Onun da İzmir'den gitmek istediğini sanmıyorum. 24-25 yaşında takımın kaptanı olmuş, İzmir'e mal olmuş bir oyuncu. Endişeyle bakmıyorum. Kendisi de aynı görüşte. Sezon içinde anlaşamazsak da sorun değil sezon sonu konuşuruz" dedi.