Korkulu rüya görmek istemeyen Bucaspor bugün sahasında Kocaeli Birlikspor'u konuk ediyor. Yeni Buca Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.

Ligde bu sezon büyük sıkıntılar yaşayan Bucaspor, ligde bugün Kocaeli Birlikspor'u konuk ediyor. Yeni Buca Stadı'ndaki zorlu karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Yakup Bakır yönetecek. Yardımcılıklarını ise Hacı Mehmet Ekmekyermez, Hasan Erdoğan ve Mehmet Şükrü Közcü yapacak. Düşme hattından kurtulmak isteyen sarı lacivertli takım taraftarının da desteğiyle bu zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyor.
Kocaeli Birlikspor'la kritik bir maça çıkacak Bucaspor'da teknik direktör Aytekin Sümbül, futbolcularına uyarılarda bulundu. Sıralamada 5 puanla 17'nci basamakta yer alan rakiplerine saygı duyarak oynayacaklarını belirten Sümbül, "Ligde kolay maç yok. Son haftalarda saha ve seyirci avantajımızı çok iyi kullandık. Oyun disiplininden kopmadan, sisteme bağlı bir şekilde mücadelemizi sergileyeceğiz. Özellikle evimizde puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanacağız" dedi.