Göztepe'nin sol beki Adama Traore, ilk yarıda gösterdiği başarılı performansla bir çok takımın radarına girdi. Trabzonspor ve Bursaspor 27 yaşındaki oyuncuyu istiyor.

Süper Lig'in ilk yarısında gösterdiği performansla parlayan Göztepe'nin sol beki Adama Traore, bir çok takımın transfer listesine girdi. Bu sezon ligde 15 maçta forma giyen 1990 doğumlu Fildişili oyuncuyu Bursaspor ve Trabzonspor'un istediği öğrenildi. Sezon ortasında Fenerbahçe'nin de ilgilendiği 27 yaşındaki savunmacı için yeşil beyazlıların ısrarcı olduğu öğrenildi. Aziz Behiç'i Galatasaray isterken, Bursaspor'un Aziz'i kaybetmesi durumunda Traore transferi için harekete geçeceği öğrenildi. Emmanuel Mas'ı 2.3 milyon euro'ya Boca Juniors'a satan Trabzonspor ise sol bekteki boşluğu için 4 aday belirledi. Bordo mavililer Traore'yle birlikte, Kayserispor'un sol beki Ömer Bayram, Osmanlıspor'un sol beki Pinto ve Yeni Malatyaspor'lu Cissokho'dan birini transfer etmek istiyor. Sarı kırmızılılarla 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Adama Traore'yi göndermeyi kesinlikle düşünmeyen Göz Göz, sol beki güçlendirmek için yedek bir oyuncu da transfer pazarında arıyor.

Sepil'den çıkarma


SÜPER Lig'de ikinci yarının hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, kampa çıkarma yaptı. Sepil, kampta Teknik Direktör Tamer Tuna'yla iç ve dış transferi masaya yatıracak. Ayrılması gündemde olan Ghilas'ın takımda kaldığı sarı-kırmızılılarda Başkan Sepil'in uzun süredir sözleşme uzatıp uzatmayacağı gündemi meşgul eden takımın yıldız golcüsü Jahovic'in yanı sıra kaleci Beto ile de masaya oturması bekleniyor. Ara transferde şimdiye kadar sessiz kalan Göz-Göz'de takımdan ayrılan isim olmadı. Göztepe'nin listesindeki Karabükspor'dan ayrılan Ukraynalı forvet Seleznyov, Teleset Mobilya Akhisarspor'a transfer olmuştu. Levent ARIÖZ