Karşıyaka Teknik Direktörü Mesut Toros, son 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ile son 6 haftada yalnızca 1 mağlubiyet alan takımının, Ordu deplasmanından da iyi sonuçla döneceğini söyledi.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta deplasmanda 4'üncü sıradaki Yeni Orduspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka'da teknik direktör Mesut Toros, kaybetmeme serisini sürdürmek istediklerini belirtti. Son 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, son 6 haftada yalnızca 1 mağlubiyet alan yeşil-kırmızılı takımın özgüveninin yerine geldiğini söyleyen deneyimli teknik adam, "Oyuncularımızın motivasyonları yerinde. Deplasmanda hedefi olan bir takıma karşı oynayacağız. Bunun bilincindeyiz. Oyun felsefemiz oturdu. Dış sahada nasıl oynayacağımızı biliyoruz. Hedefimiz puan ya da puanlarla evimize dönmek" dedi. Ordu ekibinin şampiyonluk için kurulmuş bir takım olduğunu dile getiren Mesut Toros, "Bu ligde o gün çok isteyen ve iyi motive olan hak ettiğini alıyor. Biz hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Potada yeni rakipler


FIBA Avrupa Kupası C Grubu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u evinde 86-75 yenerek 2'nci sırada tur atlayan Pınar Karşıyaka'nın yeni rakipleri belli oldu. Toplam 16 takımı yer alacağı 2'nci Tur'da I Grubu'nda mücadele edecek İzmir temsilcisi, Almanya'dan Oliver Würzburg, Macaristan'dan Szolnoki Olaj ve Kosova'dan Z Mobile Priştine ile eşleşti. İlk 2 sırayı alan takımların turlayacağı organizasyonda FIBA Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 8 takımla birlikte çeyrek final mücadelesi verilecek. Pınar Karşıyaka 12 Aralık'ta başlayacak grup müsabakalarında önce deplasmanda Szolnoki Olaj'la karşılaşacak 19 Aralık'ta evinde Würzburg'u konuk edecek yeşil-kırmızılılar, 3'üncü maçını 9 Ocak'ta yine sahasında Mobile Priştine ile yapacak. Karşıyaka 23 Ocak'ta İzmir'de Szolnoki Olaj'la oynadıktan sonra 30 Ocak Würzburg'a, 6 Şubat'ta da Mobile Priştine'ye misafir olacak. Antrenör Özhan Çıvgın hem ligde hem Avrupa'da yoğun bir takvimin kendilerini beklediğini belirterek başarı için en iyi mücadeleyi sergileyeceklerini söyledi.