Menemen Belediyespor'un Gümüşhanespor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Play-Off rövanş maçında çok ilginç bir olay yaşandı. Maçın bittiğini sanarak soyunma odasına giren Menemen Belediyespor takımı, duşa giren Murat Erdemir'i içeride bıraktı, kalan dakikaları eksik oynadı.

İzmir ekibi Menemen Belediyespor, Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup play off çeyrek final ilk maçında evinde 2-1 yenildiği Gümüşhanespor'la deplasmanda 3-3 berabere kalarak elendi. Menemen Belediyespor'un iki kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamadığı karşılaşmaya hakem damga vurdu. Maçtan önce hakemin, Gümüşhane'nin komşu ili olan Trabzon bölgesinden olması nedeniyle MHK'ye tepki gösteren Menemen Bld.'nin tepkisi maçta yaşananların ardından devam etti. Konuk ekibin teknik direktörü Suat Kaya, hakemin ve MHK'nin mücadeleye gölge düşürdüğünü savunarak "Göz göre göre kurban edildik. "90+3. dakikada Gökhan'ın golüyle 3-2 öne geçtik. Bu skor bize tur atlatacaktı ama Gümüşhane 90+9'da gol attı, üstüne de 2 dakika daha oynandı. 6 dakikalık uzatma nasıl 11 dakikaya çıkar anlamadım. Gökhan'ın golünden sonra sevincimiz 40 saniye bile sürmedi. Hemen maç başladı ve oyun durmadı. Adeta Gümüşhane gol atsın diye beklendi." diye konuştu.

Kulübün Profesyonel Şube Sorumlusu Ufuk Anık de hakemlerin maçı katlettiğini söylediği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Gümüşhane, Trabzon'a komşu il. Böylesine kritik bir maça bu hakemleri atayan Merkez Hakem Komitesi'ni ve Futbol Federasyonu'nu kınıyorum. İzmir'deki müsabakaya Manisalı bir hakem atansa uygun olur mu? Siyasetle, çeşitli dalaverelerle başımıza gelenler karşısında sözün bittiği yerdeyiz. Bir senenin emeğini çalanlara yazıklar olsun. Resmen kurban edildik."

MURAT DUŞTA KALDI

Maçın 90+3'üncü dakikasında Menemen Belediyespor, Gökhan ünal'ın golüyle 3-2 öne geçti ve turun kapısını araladı. Ancak 90+6'da Gümüşhanespor skora denge getirdi ve ev sahibi ekipte büyük sevinç yaşandı. Gol sevinci sırasında taraftarlar da oyun alanına girdi. Bunun üzerine Menemen Belediyesporlu futbolcular maçın bittiğini düşünerek soyunma odasına gitti. Ancak hakem Abdullah Yılmaz, oyunu 2 dakika daha devam ettireceğini söyleyerek takımı tekrar sahaya çağırdı. Menemen Belediyespor oyun alanına döndü ama bunlar yaşanırken duşa girmiş bulunan Murat Erdemir içeride unutuldu. Yasin'in 44'te kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan İzmir temsilcisi, maçın son iki dakikasını da 9 kişi oynadı.