Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor Süper Lig'de birçok yıldızı istediği bilinirken, Göztepe'ye adeta kamp kurdu. Sarı-kırmızılı ekipte başarılı bir sezon geçiren savunma oyuncuları Alpaslan Öztürk, Berkan ve Titi'nin yanı sıra kanatlarda görev yapan Halil Akbunar ve Serdar Gürler Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesinde ilk sırada yer alıyor.

Göz Göz'de sağ bekte forma giyen Berkan Emir için G.Saray hamle yapmaya hazırlanırken, Serdar'a yine G.Saray ve Trabzon, Titi'ye Fenerbahçe, Halil'e Beşiktaş talip oldu.

Ön libero olmasına rağmen bu sezon stoperde harikalar yaratan Alpaslan için ise F.Bahçe'nin ardından G.Saray devreye girdi.

14 gol attılar

Süper Lig'in gözde takımlarının listesine giren Göztepeli yıldızlardan sadece Halil Akbunar ve Alpaslan'ın sözleşmeleri devam ediyor. Yönetimin Halil'i bırakmak istemediği öğrenilirken, Alpaslan'ı ise cazip bir teklif gelmesi halinde gözden çıkarabilir. Titi ve Berkan'ın ise sözleşmeleri sona erecek. Huesca'dan kiralık olarak gelen Serdar ile ise yönetim yeniden anlaşmaya çalışıyor.

Göztepe'nin yıldız oyuncuları Alpaslan, Halil ve Serdar bu sezon skora yaptıkları katkılarla dikkat çekti. Üç oyuncu 26 haftalık süreçte toplam 14 gol atıp, 9 asist yaptı. Alpaslan stoper olarak forma giymesine rağmen 3 gol atarken, Halil 5 gol, 3 asist, Serdar ise 6 gol, 6 asist üretti.

Alpaslan kızdırdı

Göztepe teknik direktörü İlhan Palut'un annesinin vefat ettiği gün sosyal medyada eğlenceli paylaşımlarda bulunarak taraftarın tepkisini çeken Alpaslan Öztürk özür dileyerek videoyu kaldırdı

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut'un annesinin vefat ettiği gün, sarı kırmızılı takımın futbolcusu Alpaslan Öztürk büyük bir gafa imza attı. Alpaslan Öztürk'ün sosyal medya hesabında yaptığı eğlenceli paylaşım taraftarın büyük tepkisini çekti. Videoda Alpaslan'ın arkasına sırayla gelen futbolcular Yalçın Kayan, Kerem Atakan Kesgin, Arda Özçimen ve Murat Paluli komik ifadelerde bulunup güldüler. Palut'un annesinin vefat ettiği gün yapılan bu paylaşıma Göztepe taraftarı oldukça sinirlendi. Futbolseverler, Alpaslan'a sosyal medyada büyük tepki gösterirken, 1993 doğumlu futbolcu kısa sürede özür dileyip videoyu sildi. Alpaslan yaptığı son paylaşımda, "Gün içinde çocuklarla, çektiğim hikaye bir anlık dalgınlığıma denk geldi. Çok özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Taraftar ateş püskürdü

Sarı kırmızılı futbolseverler ise sosyal medyada yaptığı yorumlarla 26 yaşındaki oyuncuya ateş püskürdü. Alpaslan ile ilgili yapılan yorumların bir kısmı şu şekilde: "Vefat haberini öğrenip bunları görünce ciğerimiz yandı. Bir de üstüne Alpaslan Öztürk, Yalçın Kayan, Kerem Atakan Kesgin, Arda Özçime, ve Murat Paluli'nin gün için çekildiğimiz bi an olarak özür dilemesi iyice yüreğimizi kanattı."Hocamızın annesinin vefat ettiği gün, bizim topçuların attığı hikayeye bak. Tamam hocayla bağınız falan yok belki ama bu kadar duygusuz olamazsınız." "Hep dalgınlığa geliyor, her yaşanan, her olay. 1 değil 2 değil." Yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi gören anne Palut, önceki gün Hatay’da hayata gözlerini yummuştu. 

Transferde gözler Hatay'da

SÜPER Lig'de koronavirüs salgını nedeniyle maçların 12 Haziran'a kadar ertelenmesinin ardından hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe, transferde gözünü alt liglere çevirdi. Gelecek sezon bütçeyi çok fazla sarsmadan takviye yapmayı planlayan Göz-Göz'de teknik direktör İlhan Palut, eski takımı Hatayspor'dan örgencileri Selim Ilgaz ve Hüseyin Caner Bağ'ı sarı-kırmızılılara kazandırmak için harekete geçti. Palut'un iki oyuncunun transferi edilmesi için Başkan Mehmet Sepil'e rapor verdiği bildirildi. Kendi döneminde Hatayspor'da düzenli olarak oynattığı Selim ve Caner'den çok iyi verim alan İlhan Palut'un yine 1. Lig ve 2. Lig'den birçok oyuncuyu listesine aldığı vurgulandı. Orta sahada görev yapan 29 yaşındaki Caner, Yeşilılgaz takımında futbola başlayıp Zeytinburnuspor, Sivasspor, Bağcılarspor, Yeni Malatyaspor, Nazilli Belediyespor ve Hatayspor'da oynadı. Caner gibi orta sahada forma giyen 25 yaşındaki Selim ise Fransa'nın Sochaux ekibinde kariyerine başlangıç yaptı. Türkiye'de Kayseri Erciyesspor'a transfer olan Selim, son 4 sezonu Hatayspor'da geçirdi.