Galibiyet serisini deplasmanda Boluspor'u mağlup ederek 3 haftaya çıkaran kırmızı lacivertli takım, son 4 sezondaki en iyi başlangıcını yaptı.

TFF 1'nci Lig'de deplasmanda Boluspor'u 2-1 yenerek galibiyet serisini 3 haftaya çıkaran Altınordu, son 4 sezondaki en iyi başlangıcını yaptı. 2014-15 sezonunda ilk 7 maçta 5 puan toplayan İzmir ekibi, 2015-16 ve geçen sezon aynı periyotta 9 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı-lacivertliler bu sezon ise 7 maçta 13 puan toplayarak 4'üncü sıraya yerleşti.

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Daha önce sezona kötü başlama sıkıntısı nedeniyle Play-Off'u iki defa kılpayı kaçırdıklarını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "2014-15'te son 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik almıştık ancak 1 puan eksiğimiz nedeniyle bu başarımız ilk 6'ya yetmemişti. Geçen sezon da averajla Play-Off biletini alamadık. Bu yıl hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Çok farklı bir performans sergiliyoruz. Sisteme adepte olan futbolcularımız rakibe göre değil, kendi oyununa göre mücadele ediyor. Çoğunluğu altyapımızdan olan genç futbolcularımızla hedefe yürümek ayrı bir gurur" diye konuştu.