Adama Traore'nin sakatlanarak sezonu kapatması sonrası, sol bekte Berkan Emir'in tek alternatif kalması sonrası Göztepe, devre arasında sol kanada takviye yapmak için Fransa pazarına yönelecek.

LEVENTMilli araya 18 puanla 8. sırada giren Göztepe, devre arasının yaklaşmasıyla transfer çalışmalarına başladı. Yaz transfer döneminde adeta 12'den vuran Göz Göz, ara takviye döneminde de nokta hamlelerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Sarı kırmızılı takımın önceliği ise sol bek pozisyonu olacak. Göz Göz, sezonun en formda oyuncularından biri olan Adama Traore'nin sakatlanarak sezonu kapatması sonrası, sol bekte tek alternatif kalan Berkan Emir'i destekleyecek bir oyuncu arıyor. Berkan'ın uzun sezonda tek seçenek olmasının risk olacağını düşünen teknik heyet, yurt içindeki ve dışındaki alternatiflere yöneldi. Teknik Direktör Bayram Bektaş, sezon başında yaptığı ve çok beğenilen Alpaslan Öztürk transferi gibi, Spor Toto 1. Lig'den bir çok oyuncuyu izlettiği ifade edildi. Bektaş'ın ayrıca yakından takip ettiği Fransa pazarında da futbolcularla yakın temasta olduğu gelen bilgiler arasında.

Samed ve Hakan kiralanabilir


Kadrosunda Lamine Gassama, Adama Traore, Axel Ngando, Andre Poko ve Yoan Gouffran gibi Fransa Ligi deneyimli oyuncular bulunan Göz Göz, yine Ligue 1 ve Ligue 2'den potansiyelli bir ismi İzmir'e getirmek için kolları sıvayacak. Sarı kırmızılıların şu an kadrosunda 16 yabancı bulunurken, kadro dışı kalan Scarione ve Ghilas'la birlikte performansı beğenilmeyen Gouffrann'la yolların ayrılmasıyla kontenjanda rahatlama olacak. Göztepe'de devre arasında forma şansı bulamayan oyuncularla ilgili de tasarruf yapılacak. Bekleneni veremeyen Grillo ve Ngando'nun satılması, gelecek vaat eden Samed Kaya ve Hakan Çinemre'nin de gelişmesi içini kiralanması düşünülüyor.