Lacivert beyazlı takım futbolda Hakan Can Durdu'yu kadrosuna katarken voleybolda ise 1996 doğumlu Büşra Özmen ile anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig'de önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefleyen İzmirspor transferlere devam ediyor. Önceki günlerde pek çok önemli ismi kadrosuna katan lacivert beyazlılar genç orta saha oyuncusu Hakan Can Durdu ile sözleşme imzaladı. Futbol hayatına Denizlispor alt yapısında başlayan 1999 doğumlu genç futbolcu, Denizlispor ve Sarayköyspor formasını başarıyla giymişti.

BÜYÜK BİR AİLE


Denizlispor'da profesyonel olarak da forma giymiş gelecek vaadeden oyuncu Hakan Can Durdu anlaşma sonrasında “Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bu sezon şampiyonluk yaşamak ve bu şampiyonlukta benimde payımın olması en büyük dileğim” dedi. Şimşekler futbolda olduğu gibi voleybolda da hızını kesmiyor. İzmirspor Voleybol A takımı 1. Lig parolasıyla başladığımız 2018-2019 sezonunda ilk transferini gerçekleştirdi. Işıkkent, Alaşehir ve son olarak 1. Lig’de İzmir Büyükşehir Belediyespor forması giyen 1996 doğumlu smaçör Büşra Özmen ile anlaşma sağlandı. Anlaşma sonrası Büşra Özmen "İzmirspor gibi büyük bir camiaya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Şampiyonluğa giden yolda elimden geleni sonuna kadar yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Anlaşma sonrasında şube başkanı Serkan Erişkin “Bu sezon İzmirspor formasını hak eden savaşçı, hırslı, genç ve dinamik bir kadro kurma hedefindeyiz. Büşra Özmen ve gelecek olan bütün sporcularımızın formayı sonuna kadar hak edeceklerinden eminim. Büşra’ya İzmirspor formasıyla nice başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.