Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren İzmirspor'da teknik heyet ve oyuncular şampiyonluk parolası ile idmanlarına devam ediyor.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen İzmirspor bir yandan transfere devam ederken diğer taraftan ise idmanlarını sürdürüyor. Günde çift antrenman ile çalışmalarına devam eden lacivert beyazlılarda futbolcuların hırslı olması teknik heyetin de yüzünü güldürüyor. İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'ndeki çalışmaların yanında kulüp binasında kuvvet idmanları yapılıyor. Teknik Direktör Serdar Sabuncu takımının hazırlık döneminde gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getirirken, “İyi bir planlama ile yeni sezona hazırlanıyoruz. Oyuncularımızın gösterdiği performanstan memnunuz. Lige kadar eksiklerimizi tamamlayıp hazır olacağız” diye konuştu. Yeni sezonda kadrosuna bir çok oyuncu katan lacivert beyazlı takım son olarak kanat oyuncusu savaş Yıldızhan ile sözleşme imzalamıştı. Anlaşma sonrası açıklamada bulunan tecrübeli oyuncu ; “Burada daha önce profesyonel liglerden tanıdığım dostlarım var, kısa sürede takıma uyum sağlayarak sezon sonunda inşallah şampiyon olan takımın parçaları olacağız” dedi.

Filede 3 imza birden atıldı


İç ve dış transferde çalışmalarını sürdüren A Voleybol takımı iç transferde geçtiğimiz sezon takımımızda forma giyen 1997 doğumlu libero Büşra Ulusoy ile anlaşma sağladı.
Şimşek dış transferde geçtiğimiz sezon 1. Lig'de Rota Koleji forması giyen 1998 doğumlu Buse Karadan ve son 5 sezondur İzmir B.Ş.B formayı giyerek İzmir B.Ş.B’nin 1. Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi 1995 doğumlu İdil Özdemir ile anlaştı.