Zorlu Çiğli Belediyespor deplasmanından beraberlik çıkaran İzmirspor'da Teknik Direktör Serdar Sabuncu, devrenin bitimine kadar kalan 4 maçı kazanmak istediklerini belirtti.

LEVENTBölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyonluk yarışı her geçen hafta kızışırken, İzmirspor devre arasına kadar 4 maçta 12 puan hedefi koydu. Pazar günü Çiğli Belediyespor deplasmanından 1 puanla dönen Şimşek'te teknik direktör Serdar Sabuncu, hedefledikleri puana ulaşmaları için Yıldırım Belediyespor, Burhaniye Belediyespor, Urganlıspor ve Altınova Belediye maçlarını kayıpsız geçmeyi hedeflediklerini söyledi. Çiğli Belediyespor karşılaşmasında yoğun yağışa rağmen sergiledikleri mücadeleci futboldan memnun olduklarının altını çizen Sabuncu, " Hava ve zemin şartları, teknik-taktikten çok mücadele kısmını öne çıkardı. Oyunun özellikle ilk bölümünde net pozisyonlarımız var. Takım savunmasından ve mücadeleden çok memnunum. İkinci yarı tempo çok yükseldi ve biz de rakibe cevap verdik. Orhan'ın penaltı pozisyonu ve Savaş'ın kaçırdığı net bir atak var. Gollük akın olarak üstün olduğumuz, mücadele olarak ortada geçen bir mücadeleyi geride bıraktık" dedi.

Bu birliktelik başarı getirecek


Zorlu hava şartlarına rağmen Çiğli deplasmanında kendilerine ayrılan kontenjanı sonuna kadar dolduran İzmirspor taraftarına teşekkür eden Serdar Sabuncu, "Taraftar, yönetim, futbolcular ve teknik heyet, hepimiz birbirimize bağlı zincirleriz. Bu birliktelik geçen sezon Süper Amatör Lig'den BAL'a yükselmemizi sağladı. Sezon sonu da bir başarı halkası daha ekleyeceğimize inancım tam" cümlelerini kullandı. Lacivert beyazlılarda Musa'nın cezası bitti. Sakatlığı devam eden Özcan Dağ ve Zeynel dışında eksik bulunmuyor.