HABER/ Levent ARIÖZ

Ligdeki kaderi pazar günü oynanacak Altınova Belediye maçında belli olacak İzmirspor'da Teknik Direktör Gökhan Derince, "Umarım bu sezonki son 90 dakikamız olur. Altınova'yı yenip, Çiğli'den gelecek puan kaybıyla direkt kümede kalırız" dedi

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'taki kaderi hafta sonunda belli olacak İzmirspor, pazar günü oynayacağı Altınova Belediyespor maçının hazırlıklarını İnciraltı Tesisleri'nde sürdürüyor. Sezon boyunca Çiğli Belediyespor ve Ödemişspor'la amansız bir ligde-kalma düşme yarışı veren lacivert beyazlılarda hayati maç öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Gökhan Derince, "Zorlu bir yolculuğun sonunu geldik" dedi. "İzmirspor'un ligde kalacağına inancım tam" ifadelerini kullanan Derince, "Umarım pazar günü oynayacağımız maç bu sezonki son 90 dakikamız olur. Galip geliriz ve Çiğli'den gelecek bir puan kaybıyla direkt olarak kümede kalırız. 2. plan olarak da Çiğli galip gelse bile Play Out oynama durumumuz var. Şimdiden Süper Amatör Lig Play Off maçlarını arkadaşlarımıza izlettiriyoruz. İşimizi şansa bırakmayacağız. Her şekilde İzmirspor Bölgesel Amatör Lig'de kalacak" cümlelerini kullandı.

Taraftara çağrı

Sezon boyunca futbolcu, yönetim ve taraftar olarak İzmirspor'un ayakta kalması için büyük bir mücadele verdiklerinin altını çizen Gökhan Derince, "Özellikle futbolcu arkadaşlarımız büyük özveri gösterdiler. Büyük İzmirspor camiasına sahip çıktılar. Karakterleri çok düzgün. Öyle olmasalar buralara kadar bile gelemezdik. Tabii ki Çiğli Belediyespor ve Ödemişspor da çok önemli kulüpler. Ama biz ligde kalmak istiyoruz. Galibiyet serimizi 3 maça çıkarıp taraftarın yüzünü güldürmek amacındayız" dedi. Pazar günü Buca İlçe Stadı'nda oynanacak maçta taraftarın itici gücüne çok ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekleyen Derince, "Sezon boyunca bizi yalnız bırakmayan lacivert beyazlı gönüldaşlarımızın, Altınova Belediyespor karşısında 12. adamımız olacağından hiç kuşkum yok" diye konuştu.