Somaspor beraberliğiyle Teknik Direktör Serdar Sabuncu yönetiminde özel maçlar dahil 11. maçını da kaybetmeyen İzmirspor, vazgeçmeyen yapısıyla şampiyonluk yolunda taraftarına umut veriyor.

LEVENTSomaspor karşısında son 10 dakikaya 2-0 geride girmesine rağmen attığı 2 golle 1 puanı koparan İzmirspor'da Teknik Direktör Serdar Sabuncu, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Lacivert beyazlıların bu sezon başından itibaren 11 maçtır kaybetmediğini dile getiren Sabuncu, "Bu süreçte 9 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Yenilgiye karşı reaksiyon veriyoruz ve vazgeçmiyoruz. Somaspor karşısında 2-0 geriye düşmemize rağmen son 15 dakikada inanılmaz bir mücadele verdik. 2-2'yi yakaladık. Kaçırdığımız pozisyonları atsak galip de gelebilirdik. İyi mücadelemizi hafta sonu Ayvalıkgücü deplasmanında aldığımız galibiyetle taçlandırmak istiyoruz" dedi.Aydınspor 1923'ten sezon başında alınan Traore'nin golle buluşmasına sevindiğini ifade eden Sabuncu, "Uzun sezonda ona çok ihtiyacımız olacak. Gün geçtikçe takımımıza ve sistemimize adapte oluyor.

Utku için unutulmaz maçtı


3 maçta 7 puan topladık. Namağlup serimizi hafta sonundaki rakibimiz Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında da sürdürmek amacındayız" ifadelerini kullandı. Soma karşılaşmasında Utku'nun önce kendi kalesinin ağlarını havalandırdıktan sonra, skoru 2-2'ye getiren golü atarak unutulmaz bir maç çıkardığını da sözlerine ekleyen deneyimli çalıştırıcı, "Kendi kalene gol atmak kadar doğal bir durum olamaz. Utku da bu şanssızlığı yaşadı ve maç içinde hatasını telafi etmek adına ekstra efor sarfederek uzatma anlarında şık bir golle bize 1 puanı getirdi. Utku ve takım arkadaşlarımızın performansından çok memnunum" cümlelerini kullandı.