2014 yılında başladığı Altınordu kariyerinde 99 maça çıkan Serkan Göksu, bugün oynanacak Samsunspor maçında oynaması halinde kırmızı lacivertli formayla dalya diyecek.

Altınordu formasını 2014-2015 sezonundan bu yana giyen kaptan Serkan Göksu, Samsunspor maçında dalya diyecek. İstikrar sembolü genç kaptan, 2014-2015'te 21, 2015-2016'da 25, 2016-2017'de 33 maça çıkarken, yeni sezonda ise 20 kez yeşil çimlere ayak bastı. Bu dönemde savunmadan forvete kadar neredeyse tüm mevkilerde görev yapıp Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun gözdesi olan Serkan, Altınordu gibi önemli bir kulüpte yer almaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kaptan Serkan Göksu, “Kolay kolay herkese nasip olmayacak bir gururu yaşamak gerçekten çok güzel" vurgusu yaparak "Takımımızın başarısı için elimden geleni yapıyorum. Şu an play-off potası içerisindeyiz. İki kez şanssız bir şekilde play-off dışında kalmıştık. Bu sezon bunu başararak Spor Toto Süper Lig'e çıkmak istiyoruz” dedi.

Rakip Samsunspor


SPOR Toto 1.Lig'in ikinci yarısına Elazığspor, Ankaragücü, Balıkesirspor Baltok ve Çaykur Rizespor'u yenerek giren Altınordu, bugün Samsunspor'u misafir edecek. Bornova Stadı'nda saat 18:00'de başlayacak maçı hakem Burak Şeker yönetecek. Şeker'in yardımcılıklarını Emin Yıldırım ve Mehmet Kağan Bingül yapacak. Kırmızı lacivertlilerde tedavileri devam eden Fatih Aktay ve Oğulcan Ülgün, zorlu karşılaşmada yer alamayacak. 2018 yılında oynadığı 4 lig maçında 12 puan toplayıp 32 puanla 6.sıraya yerleşen Şeytan, Samsun önünde de kazanarak Play Off'taki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Son olarak evinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u deviren Samsunspor ise 26 puanla 13.sırada yer alıyor.

5 isme milli davet


U18 Milli Takımının Rusya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Altınordu U18 takımından Berkehan Biçer, Onur Taha Takır, Şahan Akyüz, Egehan Gök ve Berkin Taşkın aday kadroya davet edildi. Milliler, 18 Şubat Pazar günü Antalya'nın Belek ilçesindeki Susesi Luxury Resort Hotel'de bir araya gelecek. Rusya U18 Milli Takımı ile 21 ve 23 Şubat 2018 tarihlerinde Susesi Spor Kompleksi'nde iki hazırlık maçı oynayacak.