Altınordu'da forvet Serdar Deliktaş'ın yükselen form grafiği teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Spor Toto 1'inci Lig'de cuma günü evinde oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdüren Altınordu'da forvet Serdar Deliktaş'ın yükselen form grafiği teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başında Gazişehir Gaziantep'ten büyük umutlarla transfer edilen 32 yaşındaki tecrübeli golcü ilk 8 haftada yalnızca Denizlispor'a karşı 1 gol atarak hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Serdar son iki haftadaki Eskişehirspor ve Osmanlıspor (D) zaferlerinde rakip fileleri 1'er kez daha sarsarak skora katkı sağlamayı başardı ve galibiyetlerde önemli rol oynadı. Attığı 3 golle kırmızı-lacivertli takımın en skorer oyuncusu olan Serdar Deliktaş, Elazığspor önünde de teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun en önemli kozlarından biri olacak.

U17 Milli Takım'da iki Altınordulu oynadı


U17 Milli Takımımız, 2018/19 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 10. Grup'taki son maçında Slovakya'ya 3-0 mağlup oldu. Antalya'da oynanan maçta, Slovakya'nın gollerini 28. ve 51. dakikalarda Tomas Suslov, 35. dakikada Roman Cerepkai attı. Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U18 Takımı'nda forma giyen Salih Kavrazlı 43.dakikada oyundan çıkarken, U17 Takımı'nda yer alan Rahmi Salih Kaya da 43. dakikada maça dahil oldu. Grubun diğer maçında Kuzey İrlanda, San Marino'yu 6-0 yendi.