TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Adanaspor'u 1-0 yenerek düşme hattından kurtulan Altınordu'da sol kanat Anıl Koç'un sakatlanması keyifleri kaçırdı. İğneyle oynadığı Adanaspor karşısında takımının penaltı kazanmasını sağladıktan sonra arka adalesindeki sertleşme nedeniyle oyuna devam edemeyen gurbetçi futbolcu, pazar günü İzmir'de oynanacak Bursaspor maçında forma giyemeyecek. Attığı 4 golle İzmir ekibinin en skorer oyuncusu olan Anıl'ın sakatlığının çok ciddi olmadığı ancak bu hafta riske edilmeyeceği belirtildi. Öte yandan, teknik heyet ceza sınırındaki Berkay, Okan ve Yusuf'tan dikkatli olmalarını istedi.

Bağımlılık etkinliği yapıldı

Bu arada Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği Bağımlılık ile Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Şehit Üsteğmen Sadullah Sever İlkokulu’ndan öğrencileri Sait Altınordu Tesisleri’nde konuk edildi. Tesislere gelen 31 öğrenci ile futbol maçı ve satranç oynayıp cimnastik yapıldı. Gün bitiminde çocuklara kek ve süt ikram edildi, fotoğraflarla da bu güzel gün ölümsüzleştirildi.

Öte yandan Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin başkanı Sayın Oğuz Tongsir, yeni yıl öncesinde Başkan Seyit Mehmet Özkan’a jest yaptı. Özkan’ın Altınordu formalı karikatürünü çizdiren Tongsir, bu hediyeyi kulübe gönderdi. Tongsir’e çok teşekkür eden Özkan, “Sevgili dost Oğuz Tongsir kardeşim, içten bir gülümseme ile karşıladığım bu çok sempatik yeni yıl hediyesini için çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettin, senin de mutlu olmanı diliyorum” mesajı gönderdi.