Haber/ Levent ARIÖZ

İzmirspor, futbol ve voleybolda yakaladığı galibiyet serisiyle taraftarının yüzünü güldürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta son 8 maçını kazanan futbol takımı, şampiyonluk ümitlerini canlı tutuyor. Voleybol Kadınlar İkinci Ligi'nde 7'de 7 yapan voleybolcular ise 1. Lig'e çıkmak için Play Off'a adını yazdırmak istiyor. Lacivert beyazlıların iki branşının başarılı isimleri futbol takımının kalecisi Doğancan Ereşmeli ile voleybol takımının pasörü İrem Demir de bir araya gelerek galibiyet serilerinin devam edeceğinin mesajını verdi. Grupta ikinci sırada bulunduklarını hatırlatan İrem Demir, "Pazar günü Gelişim Koleji'ni yenersek Play Off'u büyük ihtimal garantilemiş olacağız. Her gün çalışmalarımıza devam ediyoruz. Normal sezonun bitimine 4 maç var. Mart ayında Play Off'lar var. En iyi 4 takım 1. Lig'e çıkacak. O takımlardan biri olmak istiyoruz" dedi.

11'de 11 hedefleri var

Voleybola İzmirspor altyapısında başladığını ve yıllar sonra yuvasına geri döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen 1990 doğumlu pasör, "Geçen yıl Kayseri'de voleybol oynadıktan sonra, bu yıl İzmirspor'a geri döndüm. Sezon başında çok kötü 3 yenilgi aldıktan sonra, 11'de 11 yapacağız dedik. Amacımız bu şekilde devam etmek. Bu haftayı da sorunsuz atlatırsak sadece Play Off'a odaklanacağız" dedi. Futbol takımını da yakından takip ettiklerini sözlerine ekleyen Demir, "Onlar zaman buldukça maçlarımıza geliyorlar. Pazar günü de en büyük destekçimiz olacaklar. Her zaman varlıklarını hissediyoruz" cümlelerini kullandı.

Doğancan: Çiğli maçına kadar fark 5'e inmeli

İzmirspor'un 1995 doğumlu kalecisi Doğancan Ereşmeli, iyi bir arkadaşlık ortamı yakaladıklarını ve bu durumu sonuca yansıttıklarını kaydetti. Doğancan, " Bu ligde herkes birbirini yenebilir. Şampiyonluğa inanmış durumdayız. Lider Çiğli Belediyespor'la aramızda 8 puan fark var. Onlarla oynayacağımız maça kadar en az fark 5 olursa, rakibi yenip bir anda zirve için 1. aday oluruz" dedi. Takımda bulunan işitme engelli futbolcularla iletişimlerini de anlatan genç kaleci, "İlk geldiklerinde bir kelime bile bilmezken, şimdi herkes işaret dilini konuşuyor. Artık birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Yakaladığımız uyum sonuçlara da yansıyor " diye konuştu.