Bu sezonun ikinci yarısında sergilediği performansla beklentilerin uzağında kalan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, Başta Demba Ba olmak üzere takımı motive etmek için büyük çaba sarf ediyor.

SPOR Toto Süper Lig'de deplasmanda Beşiktaş'a 5-1 mağlup olarak hayal kırıklığına uğrayan Göztepe, pazar günü konuk edeceği Bursaspor'u yenerek geçmişe sünger çekmek istiyor. Bu sezonun ikinci yarısında sergilediği performansla beklentileri karşılayamayan sarı-kırmızılılar kalan 6 hafta öncesi matematiksel olarak Avrupa hedefinden kopmazken, Başkan Mehmet Sepil'in takımı motive etmek için büyük çaba sarf ettiği bildirildi. Beşiktaş maçının öncesi ve sonrasında Demba Ba konusunda bir hayli yıptarılan Göztepe'de Sepil'in teknik ekiple futbolculara tam destek verdiği öğrenildi. Hem teknik direktör Tamer Tuna'nın hem de Başkan Sepil'in özellikle hakkında çıkan haberler ve taraftarın gösterdiği tepkiler yüzünden morali bozulan Demba Ba'ya sahip çıktığı ifade edildi. Tuna, Senegalli yıldızın çok değerli ve karakterli bir futbolcu olduğunu söyledi. Sepil'in de tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzatmak için girişimlerini hızlandırdığı bildirildi.

Taraftarın gönlünü alacağız


Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna Bursaspor maçını kazanıp tekrar taraftarın gönlünü alacaklarını belirtti. Tamer Tuna, "Bizim bir hedefimiz var. Son ana kadar asla mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Beşiktaş maçını unutturmak için mutlaka taraftarımızın önünde galip geleceğiz. Bizi tutkuyla destekleyen taraftarımıza en iyi karşılığı vereceğiz" dedi. Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren İzmir ekibinde, Gouffran ve Kosanovic'in cezaları sona ererken, sakatlığı bulunan sol bek Traore'nin durumu belirsizliğini koruyor. Göztepe'de Beşiktaş maçında cezalı duruma düşen Rotman ve Tanju'nun yanı sıra tedavilerine devam edilen Hakan, Kadu, Atakan ile Ömer Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Biletler satışa çıktı


Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynayacağımız Bursaspor karşılaşmasının biletleri dün saat 11:00'de satışa açıldı. Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde belirlendi: VIP Tribün: 200 TL + 16 TL Hizmet Bedeli, Numaralı Tribün: 100 TL + 9 TL Hizmet Bedeli, Kuzey Kale Arkası: 15 TL + 1,5 TL Hizmet Bedeli, Misafir Tribün: 20 TL + 2 TL Hizmet Bedeli 15 Nisan Pazar günü saat 16:00'da başlayacak olan karşılaşma Bornova Stadı'nda oynanacak. Maça gelecek engelli taraftarlar için de şu açıklama yapıldı: "Bilindiği üzere spor müsabakalarının oynandığı stadyumlarda engelli taraftarlar için stadyum kapasitesine göre yasal bir kontenjan belirlenmektedir. Bornova Stadyumu'nun 48 olan engelli kapasitesi sezon başından bu yana 72 olarak uygulanırken kulübümüzün aldığı karar sonucu bu sayı 96'ya çıkarılmıştır. Engelli tribün kontenjanından faydalanmak için Başbakanlık'tan verilen Engelli Kartı ve Göztepe Passolig Kartı sahibi olmak zorunludur."