Üst üste 2 yenilgiyle düşme hattının sınırına gelen Karşıyaka, bugün Altındağ Belediyespor'u ağırlayacak. Saat 15.00'te başlayacak karşılaşmada cezalı Mustafa Aşan ve Mustafa Değirmenci oynamayacak.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 6 haftada yalnız 1 galibiyet alan, üst üste 2 yenilgiyle düşme hattı sınırına gelen Karşıyaka, bugün bir alt basamağında düşme barajında bulunan Altındağ Belediyespor'u ağırlayacak. Atatürk Stadı'ndaki 90 dakika saat 15.00'te başlayacak. Yeşil-kırmızılılarda cezalı Mustafa Aşan ile sakatlığı süren Mustafa Değirmenci görev yapamayacak. Grupta 5 puanla 15. sıradaki İzmir temsilcisi, şimdiye kadar 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Galibiyeti bulunmayan 4 puanla 16. basamaktaki Altındağ Bld ise 4 beraberlik, 2 yenilgi elde etti. Ligde 9 gün içinde 3 zorlu karşılaşmaya çıkacak Karşıyaka, rakibini mağlup ederek yükselişe geçmeyi hedefliyor. Altındağ sınavı koltuğu sallanan Teknik Direktör Aytekin Sümbül'ün de son şansı olarak görülüyor.

Potada rakip BJK


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk hafta mücadelesinde evinde Tofaş'a 82-55 gibi farklı bir skorla yenilen Pınar Karşıyaka, yarın Beşiktaş Sompo Japan deplasmanında telafi arayacak. Akatlar Spor Salonu'ndaki maç saat 13.00'te start alacak. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla konuk Karşıyaka taraftarları salona alınmayacak. Bu mücadelenin ardından çarşamba günü de FIBA Europe Cup'taki ilk sınavda Belçika'da Spirou Basket deplasmanına çıkacak yeşil-kırmızılılarda hafta içinde ABD'den gelip takıma katılan yeni transferlerden Sek Henry de forma giyebilecek.