Geçtiğimiz yıl Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde başarılı bir şekilde mücadele eden Rota Koleji Basketbol takımı bu yıl da başarısını arttırarak devam etmeyi hedefliyor.

Bu hedefle çalışmalara başlayan turuncu-beyazlı ekip, Rota Koleji ailesine güç kazandıracak, yetenekli ve başarma hırsına sahip gençleri kadrosuna katmak için kolları sıvadı. 1 ve 2 Ağustos tarihlerinde Halkapınar Spor Salonu’nda saat 15.00 te gerçekleştirilecek olan deneme antrenmanlarına tüm genç basketbolcuları davet etti. Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, “Gelişime açık, fırsatları değerlendirmek isteyen basketbolcu ve adaylarını Halkapınar Spor Salonu’na davet ediyoruz” dedi.

Yeni smaçör F.Bahçe'den


Sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekibi Rota Koleji, dış transferdeki ilk imzayı Cansu İsmailoğlu’na attırdı. İç transferde takımın önemli oyuncuları Nazlı Alkan ve Nergis Özlen Özcan’la sözleşme tazeleyen turuncu-beyazlı ekip Fenerbahçe altyapısında yetişen 21 yaşındaki smaçör Cansu İsmailoğlu ile de her konuda anlaşarak kadrosuna kattı. İstanbul Büyükşehir Belediye ve Trabzon İdmanocağı’nda da forma giyen Cansu, Rota Koleji’nin Gaziemir kampüsüne menajeri Çiğdem Can Rasma ile gelerek Voleybol Şube Müdürü Meltem Sümerkan Aksoy ve Başantrenör İlker Alkan görüşerek resmi sözleşmeyi imzaladı.