Spor Toto 1. Lig'de 45 puanla 6. sırada yer alan Altınordu milli maçların ardından evinde şampiyonluk hesapları yapan Osmanlıspor'la karşı karşıya gelecek. Bornova Stadı'nda Bülent Birincioğlu'nun düdük çalacağı müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Altınordu'da arka adalesinden sakatlanan stoper Sinan forma giyemeyecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı tribün 1. kategori 70, 2. kategori 20 ve misafir tribün 10 TL olarak belirlendi.

İlk maçı kazanmıştı

Milli arayı en verimli şekilde değerlendirdiklerini belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Osmanlıspor maçı öncesi 2 deplasman karşılaşmamızı üst üste kazanmıştık. Moralliyiz ve iyi hazırlandık. Rakibimiz de zirveyi hedefliyor. Kolay bir karşılaşma olmayacak. Oyuncularım ellerinden gelen en iyi mücdeleyi sergileyecek" dedi. Sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan müsabakayı Altınordu deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Sarı lacivertlilerin muhtemel 11'i şu şekilde: Erce - Kerim, Enes Sığırcı, Hasan, Yusuf, Berkay Samancı, Muhammed, Anıl, Oğulcan, Sefa, Serdar

Gol kralından ziyaret

BEŞİKTAŞ'ın "gol kralı" unvanlı unutulmaz futbolcusu Feyyaz Uçar, Altınordu'nun Torbalı'daki Metin Oktay Tesisleri'ni ziyaret etti. Şu anda Van Büyükşehir Belediyespor'da teknik danışmanlık görevinde bulunan Uçar, tesisleri gezdi, Başkan Seyit Mehmet Özkan ile tanışıp, gençlerle sohbet etti. "Bugüne kadar bu Avrupa standartlarındaki tesise gelmemek büyük kayıpmış" diyerek sözlerine başlayan Feyyaz Uçar, "Sayın Seyit Mehmet Özkan'ın heyecanına şahit oldum, çocukların gözlerindeki ışığı gördüm, Türk futboluna mükemmel şartlarda hazırlanan bir futbolcu ordusu var. Gerçekten hem ülkem, hem de kendim adına gurur duydum. Bu sisteme destek olmak hepimizin görevi. Ben de bundan böyle tüm tecrübelerimi gençlere aktarmaya hazırım" dedi.