Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka, bugün Eskişehir Basket deplasmanına çıkacak. Mücadele Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda saat 20.15'te başlayacak.

Kaf Kaf sakatlığı süren Egemen ve sakatlıktan çıkan Allen forma giymeyecek. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde PAOK'u eleyip çeyrek finale çıkmasına rağmen bu sezon Avrupa'daki başarılı performansını lige yansıtamayan Kaf Kaf, üst üste 3 mağlubiyet aldı. Yeşil-kırmızılı ekip, 20 maçta 6 galibiyetle düşme hattının tek galibiyet ve tek basamak üzerinde yer alıyor. Eskişehir temsilcisi ise 10 galibiyetle Play-Off hattında bulunuyor.

Gelişim Ligi'nde rakip TED


Basketbol Gençler Ligi’nde rakip Ted Ankara KolejlilerBasketbol Gençler Ligi Final Grubu 8.haftasında Kaf Kaf Ted Ankara Kolejliler ile karşılaşacak.18 Mart Pazar günü saat 17:30’da başlayacak olan mücadele Selçuk Yaşar Tesisleri’nde oynanacak. Karşılaşmanın biletleri 5 TL’de satılacak ve gelirin tamamı basketbol altyapıya aktarılacak. Final Grubu’nda gençler 13 galibiyet 30 puan ile dördüncü sırada yer alırken, Ted Ankara Kolejliler ise 4 galibiyet 21 puan ile onuncu sırada bulunuyor. Final Grubu’nun ilk yarısında Pınar Kaf Kaf, Ted Ankara Kolejliler’i 91-83’lük skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

kskvoleyboll

Kaf Kaf'ın yıldızları filede tutulmuyor


Karşıyaka Yıldız Takımı finallerde onbirinci maçında 18:30’da Alsancak Atatürk Voleybol Salonu’nda Ege Voleybol ile karşılaştı. KSK ilk seti 25-16, ikinci seti 25-17, üçüncü seti 25-21, maçı 3-0 kazanarak 11’de 6 ve 18 puanla maç fazlasıyla 3. sıradaki yerini korudu. Maç sonu Kaf Kaf 11. maçında aldığı 6. galibiyetini doyasıya kutladı. kutladı. Maçın 3. setinde 7-4 öndeyken file önü hücumunda ayak bileğinden şanssız sakatlık geçiren orta oyuncusu Selin Araç kenara gelerek buz tedavisi gördü. Selin’in bu sakatlığı taraftarları üzdü.