Afyon kampında bir süre antrenmanlara katılan genç file bekçisine ulaşamadığını dile getiren sportif direktör Özden Töraydın, "Ben İzmir'e geldikten sonra Onurcan ayrılmak istediğini söyleyerek kampı terk etmiş. Telefonlarını da açmıyor. Neden ayrıldığını bilmiyorum, ilginç" yorumunda bulundu. Bu gelişme üzerine yönetim yeni kaleci transferi için arayışlara başladı. Siyah beyazlılarda gönderileceği konuşulan Emre Koyuncu takımda kalmıştı. İzmir ekibinin 2. kalecisi olan Aydın Bağ da yeni sezonda görev bekleyecek.

7 isim kadro dışı

Öte yandan dün Afyon'da başlayan ikinci etap kampına İbrahim Akın, Necdet ve Yasin'in yanı sıra genç oyuncular Batuhan, Ömer, Murat Berkan ve Abdullah dahil edilmedi. Gençlerin kiralık olarak başka takımlara gönderileceği açıklandı. Siyah-beyazlılar, Afyon'daki hazırlık maçında 25 Temmuz'da Eskişehirspor'la karşılaşacak. 31 Temmuz için rakip arayan İzmir temsilcisinin ikinci etap kampı 2 Ağustos'ta sona erecek. Altay, lig öncesi son provalarında ise 6 Ağustos'ta başlayacak 47'nci Folkart TSYD Ege Kupası'nda çıkacak. Öte yandan, denemeye alınan Nijeryalı İbrahim Ali Hassan için son kararı teknik heyet verecek.

Briçte son 32'ye kaldılar

Altay Briç takımı, önceki gün Lüleburgaz’da başlayan Türkiye Kulüplerarası Briç Şampiyonası’nda 80 takım arasında son 32’ye kalarak iddiasını ortaya koydu. Ercan Barut, Erhan Evcimen, Tunga Öğüş, Gökhan Darık, Süleyman Etli ve Can Önen’in temsil ettiği siyah beyazlılar Pazartesi günü ilk 16 için Trabzon Briç Kulübü ile 3 devreli eleme maçları oynayacak.