Maddi sıkıntılarla boğuşan Bucaspor'a eski futbolcuları destek verdi. Emre Özkan takıma et yardımı, Mehmet Sak ise sebze, meyve ve yumurta takviyesinde bulundu.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden zor günler geçiren Bucaspor'a eski futbolcuları sahip çıktı. Geçen sezon sarı-lacivertli formayı giyip takımdan ayrılan Emre Özkan takıma et yardımı, Ankaragücü'nden Mehmet Sak ise erzak yardımında bulundu. Sarı-lacivertlilerde 2013-14 sezonunda oynayan Mehmet Sak, sebze, meyve ve yumurta takviyesiyle kulüpteki genç oyunculara sahip çıktı. Bucasporlu futbolseverler sosyal medya üzerinden 28 yaşındaki futbolcuya teşekkür etti. Taraftarlar da kendi imkanlarıyla içler acısı hale gelen Kaynaklar Tesisleri'nde onarım çalışmalarına başladı.

Deniz Pero Eyüp'te


Öte yandan sarı lacivertlilerin genç futbolcularından Deniz Pero 2. Lig ekibi Eyüpspor'la anlaştı. 2014 yılından beri Bucaspor'da top koşturan gurbetçi futbolcu, Eyüp'ün yolunu tuttu. U 15 takımının milli oyuncusu sağ bek Murat Şenel de Galatasaray'a transfer oldu. Bu arada Bucaspor taraftarı kulübe maddi destek sağlanması için çağrıda bulundu. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Gelecek hafta oynanacak Bucaspor-İşçievlerispor dostluk maçının Eski Buca Stadı'nda oynanmasını, dar günler geçiren Bucaspor'un bir nebze nefes alması için hatıra bileti basılmasını ve satılmasını istiyoruz" ifadelerine yer verildi.