Süper Lig'e iyi başlayamayan Göztepe, forvet transferini bu hafta bitirecek. Göz Göz, Beşiktaş'ın golcüsü Vagner Love'ü bonservisiyle almak isterken, Brezilyalı forvet kiralık olarak İzmir ekibine gitme şartı koydu.

Göztepe’nin İsveçli golcü Marcus Berg’den istediği astronomik rakam nedeniyle vazgeçmesinin ardından transfer listesinin 1 numarasına Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Wagner Love yazıldı. 2 kulüp yetkililerinin anlaşma noktasında çok yakın oldukları 34 yaşındaki oyuncunun ayrılmak için Beşiktaşlı yetkililerden tek bir isteği bulunuyor. Sarı-kırmızılıların bonservisi ile almak istediği Love’ın bu konudaki cevabı, “Satılık gitmem. Burada kendimi daha gösteremedim. Geçen sezon devre arasında gelmem nedeniyle, iyi form tutamadım ve kendimi gösterme fırsatı da bulamadım. Türkiye’de bir yere gidersem kiralık gider ve formada şekilde geri dönerim” dediği öğrenildi. Ayrıca Kartal’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Brezilyalı golcünün gelecek sezon alacağı paranın 1.1 milyon Euro’sunu Göztepe’nin, diğer yarısı olan 1.1 milyon Euro’yu da siyah-beyazlıların ödeyeceği öğrenildi.

Yasin'den ıslıklı tepkiye yanıt


Spor Toto Süper Lig’in 2’nci haftasında Göztepe’e iyi bir oyun sergilemesine rağmen İstanbul'da Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. Bu sezon Göztepe'ye transfer olan Galatasaray’ın eski futbolcusu Yasin Öztekin, G. Saraylı taraftarların statta gösterdikleri tepkiye şöyle yanıt verdi: “4 senenin sonunda biraz tuhaf duygular hissettim. Yani öbür soyunma odasına girmek bile biraz değişikti. Ancak profesyonel futbol bu. Burada iyi zamanlar da geçirdim kötü zamanlarda. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bunu da yaptığımı düşünüyorum. Ben kimseye kırgın değilim artık Göztepe’nin oyuncusuyum ve Göztepe için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Dediğim gibi bütün Galatasaray taraftarına ıslıklasalar da her birine çok teşekkür ediyorum. Şimdi Göztepe’deyim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.