Yeni sezonda 3. Lig'de mücadele edecek KSK, dün topbaşı yaptı. Teknik Direktör Ufuk İskender yönetimindeki çalışmalar genç ve altyapıdan A takıma alınan futbolcularla başladı.

TFF 3'üncü Lig'e 38 yıl sonra dönen Karşıyaka, yeni sezonun hazırlıklarına genç ve altyapıdan A takıma alınan futbolcularla başladı. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki ilk çalışma öncesi teknik direktör Ufuk İskender, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Kaf-Kaf'ta sözleşme yenileyen Onur, Cenk, Anıl, Battal, Bartu, Arif, Fatih, kaleci Erhan, U19 Milli Takım'la Finlandiya'daki Avrupa Şampiyonası'na katılacak Doğukan, 1 Temmuz'da antrenmanlara başlayacak. Tesislerde altyapının kullanımındaki suni çim sahada çalışan gençler, 1 Temmuz'dan itibaren çim sahaya geçecek.

Mustafa Aşan olmadı


İç transfer görüşmelerini de sürdüren yeşil-kırmızılılar, sözleşmesi biten Mustafa Aşan'la anlaşmaya varamadı. Tesislerde yönetimle görüşen tecrübeli ön libero, son 4 sezondan kalan 700 bin TL alacağını talep etti. Mustafa'nın alacağından kesilen cezaları düşen yönetim, kalan miktarı da indirim yapması halinde kapatmayı teklif etti. Görüşmeler sonucunda orta yolu bulamayan tarafların önümüzdeki günlerde tekrar masaya oturmaları bekleniyor. Mustafa'nın 3. Lig'de askerlik engeli de bulunuyor. Mahmut'un Almanya'ya döndüğü Kaf-Kaf'ta Tayfun, Abdülhamit, Hakan ve Metin de henüz sözleşmeye yanaşmadı.

Gode Cengiz anılıyor


Karşıyaka Spor Kulübü, efsane futbolcularından, unutulmaz Karşıyakalı ‘‘Gode’’ Cengiz Kocatoros’un vefat edişinin 33. yıldönümünü unutmuyor. Bugün Saat 17:30’da Soğukkuyu Mezarlığı'nda kabri başında düzenlenecek olan anma törenine Karşıyaka yöneticilerinin ve taraftarların katılımı bekleniyor. Anma törenine ayrıca KARSAV, KARSAD, KABİDAD, KSK 1912, KASİAD, BESİAD, İZSEV,ATAORMAN, EKÜP, İzmir 68’liler Platformu ve KSK Taraftarlar Derneği'nın de katılacağı öğrenildi. Henüz 42 yaşında Çeşme'de güneş çarpmasına bağlı beyin kanaması nedeniyle vefat eden Kocatoros, İzmir'de 1961-1973 yılları arasında 9 sezon Karşıyaka, 3 sezon da Altınordu forması giymişti.