Haber/ Levent ARIÖZ

Geçen sezon Mesut Toros'un gelişiyle inanılmaz bir çıkış yaparak düşme hattından Play Off'a yükselen Karşıyaka'da Teknik Direktör Toros, yeni sezonda kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade etti. 3. Lig'de 31 Ağustos'ta Büyükçekmece Tepecikspor'la oynayacağı yeni sezonun ilk maçı öncesi son provalarını yapan Kaf Kaf'ta deneyimli teknik adam, hazırlık maçlarının faydalı geçtiğini belirtti. Cuma günü Muğlaspor'la Tire'de golsüz berabere kaldıktan sonra önceki gün de Nazilli Belediyespor'la deplasmanda 0-0'lık sonuçla ayrılan Kaf Kaf'ta Toros, hücum anlamında eksiklerini çözdükten sonra lige hazır hale geleceklerini kaydetti. Toros, "Hazırlık maçları hataları görme adına olumlu geçiyor. Hücumsal anlamda bazı taktikler deniyoruz. Atak çeşitliliğini sağlama adına bu çalışmalar sezon içinde bize çok faydalı olacak. Gösterilen performanstan gayet mutluyuz. Futbolcu arkadaşlarımın gayreti beni ümitlendiriyor. Geçen sezon inanılmaz bir çıkış göstermiştik. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" cümlelerini kullandı.

Kombineler bekleniyor

Öte yandan TFF 3'üncü Lig'de sezonun başlamasına 2 haftadan az süre kalmışken, halen futbol kombine biletlerini satışa çıkarmayan Karşıyaka'da, taraftar beklemede. Ekim ayında başlayacak basketbol sezonu için kombine biletleri temmuz ayında satışa sunan yeşil-kırmızılılarda futbolun sezonluk bilet fiyatlarının da belirlenmesi bekleniyor. Karşıyaka'da basketbol, futbol ve voleybol kombinelerini alan taraftarların ilçede 50 mağaza ve dükkandan indirimli alışveriş yapabileceği açıklanmıştı.

Dökel'e veda

Yalova yakınlarında 16 Ağustos Cuma günü geçirdiği trafik kazası sonrası hastanede hayatını kaybeden Karşıyaka'nın eski voleybol şube başkanlarından iş adamı Barbaros Dökel, son yolculuğuna uğurlandı. Dökel için Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'nde kılınan cenaze namazına Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Fatih Diniz, Başkan Turgay Büyükkarcı, eski ve yeni yöneticiler, camianın önde gelen isimleri, kulüp personeli, Dökel'in şirketinin çalışanları, ailesi ve sevenleri katıldı. Henüz 59 yaşında trafik terörüne kurban giden Barbaros Dökel, cenaze namazının ardından Doğançay Kabristanı'nda toprağa verildi.