Haber/ Levent ARIÖZ

Geçen sezon yarım bıraktığı işi tamamlayıp 2. Lig'e yükselmeyi kafasına koyan Karşıyaka'nın gençleri, altyapıdan beri uzun süredir aynı takımla oynamanın avantajını yeşil sahada sergiliyor. Bu sezonki 11. galibiyetini Fatsa Belediyespor karşısında alan Kaf Kaf'ta futbolcular kendi yaş gruplarına göre özkaynakta birlikte top oynadılar. 2011 yılında U13 takımında forma giyen 6 oyuncu şu an A takımda görev alıyor. 1998 doğumlu jenerasyondan Kaleci Erdoğan Acar, yedek kaleci Mehmet Aksoy, stoperler Efe Eryener ve Cihan Ethemoğlu, sol bek Özgür Güler ve sağ açık Namık Barış şu an yeşil kırmızılıların başarısı için ter döküyor. 

Birbirlerini çok iyi tanıyorlar

Erdoğan, Özgür ve Namık Barış 11'in vazgeçilmezlerinden olurken, Mehmet, Efe ve Cihan kadroda zaman zaman yer buluyor. 1992-1993 doğumlu yaş grubunda ise Battal Demirbilek, Onur Kıntaş, Arif Cilak ve Metin Peker alt yaş grubunda birlikte oynayıp, uzun yıllardır A takıma hizmet ediyor. Onur, Arif ve Metin Teknik Direktör Soner Tolungüç'ün 11'inin vazgeçilmezlerinden olurken, kadro dışı kaldıktan sonra affedilen Battal da yavaş yavaş forma giriyor. 1996 jenerasyonundan da Harun Atalay, Muhammet Öztekin ve Mustafa Değirmenci özkaynakta aynı takımda ter döküp şu an hayalini kurduğu A takımın bankoları arasında yer alıyor.

Hedef 4'te 4 rakip Kemer

Son 3 maçında 9 puan toplayan Karşıyaka TFF 3. Lig'in 24. haftasında deplasmanda Kemerspor 2003'ün rakibi olacak. Kemer İlçe Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmanın hakemleri Necati Selçuk Şahin, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Muhammet Oğuzhan Öztaş ve Dursun Can olacak. Hafta içi mesaisinde düşme hattındaki rakibini yenip 4'te 4'lük bir seri yapmak isteyen yeşil kırmızılılar, yorucu fikstürün son halkasında pazar günü Esenler Erokspor'u İzmir Atatürk Stadı'nda ağırlayacak.