Bucaspor'un 4 deneyimli oyuncusu Hasan Kaşıkara, Ömer Kanberoğlu, Barış Tenşi ve Saruhan Fındıkçı, Karacabey maçını kazanarak yeni bir sayfa açacaklarını ifade etti.

LEVENTYaşanan transfer yasağı sebebiyle altyapı oyuncularından kurulu 18 yaş ortalamalı takımla liglerin en genç takımlarından biri olan Bucaspor, 3. Lig 3. Grup'taki kötü grafiğini Karacabey Belediyespor maçıyla sonlandırmak istiyor. Sarı lacivertlilerin genç kadrosunun 4 deneyimli oyuncusu Hasan Kaşıkara, Ömer Kanberoğlu, Barış Tenşi ve Saruhan Fındıkçı, cumartesi günü Bursa ekibini yenedek kötü günleri geride bırakacaklarını ifade etti. Geride kalan 9 haftada bireysel hatalardan canlarının çok yandığını dile getiren Saruhan, "Takım olarak çok potansiyelliyiz. Ama tecrübesizlikten yeteneğimizi sahaya yansıtamıyoruz. Artık Karacabey maçından itibaren seriye başlayacağımızı düşünüyorum. Ve Karacabey karşılaşması sonrası fikstürümüz kolaylaşıyor. Devre arasına kadar tüm maçlarımızı kazanacak güçteyiz" dedi.

Kıvılcımı ateşlememiz gerekiyor


Sezon başında gelen transfer tekliflerine rağmen, yetiştikleri kulüp Bucaspor'u yalnız bırakmamak adına sarı lacivertlilerde kalarak ateşten gömleği giydiklerinin altını çizen Ömer Kanberoğlu ise "Hasan, Barış ve Saruhan'la birlikte burada kalmak istedik. Transfer olarak işin kolayına kaçmadık. 14 senedir buradayım. Kulüpte en güzel günleri de sıkıntılı zamanları da yaşadık. Geride kalan haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Öncelikle kıvılcımı ateşlememiz gerekiyor. Karacabey galibiyetiyle bunu başarıp seriye başlayacağımızı düşünüyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Takımımızın yüzde 90'ı ilk defa bu sezon profesyonel olan futbolcular. Takımın üzerindeki baskıyı biz deneyimli oyuncular üzerimize alıyoruz ve gençlere hissettirmemeye çalışıyoruz. Güzel skorlar gelmeye başlarsa, taraftarın gönlünü kazanıp dolu tribünler önünde kümede kalma adına önemli galibiyetler gelecektir" diye konuştu.

Hasan Kaşıkara: Bize güvensinler


Bucaspor'daki 7. sezonunu geçiren Hasan Kaşıkara, taraftarın takıma olan kırgınlığını, bir galibiyetle terse çevireceklerine inandığını belirtti. Hasan, "Yeri geldi geçmiş dönemlerde ekmeğimiz, suyumuz, yemeğimiz yoktu. Bize destek oldular. Elektriğimiz kesildi, destek çıktılar.
Onların bize olan sevgisi karşılıksız. Sadece bu sene genç ve deneyimsiz bir takımız, biraz sabırlı olsunlar. Sadece bize güvensinler, umutsuz olmasınlar. Karacabey maçıyla yeni bir sayfa açacağız" cümlelerini kullandı.

Barış Tenşi: Tek eksiğimiz moral


"Takımın ağabeyleri olan biz 4 oyuncu bile başka takımlarda genç statüsünde" diyen Bucaspor'un orta saha oyuncusu Barış Tenşi, "En yaşlımız Hasan Kaşıkara ve Ömer Kanberoğlu 23 yaşında. Ben 1996, Saruhan 1997 doğumlu. Biz tecrübeli oyuncular sürekli genç arkadaşlarımızla bire bir görüşüyoruz. Toplantılar yapıyoruz. Tek eksiğimiz moral ve alacağımız bir galibiyetle harika bir havaya girebiliriz. Başkanımız Cihan Aktaş, ne kadar kötü sonuçlar alsak da her zaman arkamızda. Onu ve taraftarımızı mahçup etmemek için Karacabey karşısında yüzde 100 galibiyet parolasıyla çıkacağız" dedi.