Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında evinde Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup olan Göztepe'de Beto'ya 1 maç ceza verilmesi yüreklere su serpti.

Yeni Malatyaspor karşısında hakemle tartışmaya giren ve 5 maç ceza alması gündemde olan deneyimli kalecinin sadece Galatasaray maçını kaçıracak olması teknik heyet ve taraftara derin bir oh çektirdi. Sarı kırmızılılar Beto'ya sevinirken, üst üste gelen cezalarla sarsıldı. Yeni Malatyaspor maçında direkt kırmızı kart gören Andre Casto'ya 2 ceza verildi. Beto, ayrıca 13 bin TL de para cezasına çarptırıldı.

20 bin TL ceza ödeyecek


Kurul, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında çirkin ve kötü tezahüratta bulundukları gerekçesiyle kuzey kale arkası C ve D, numaralı batı B1, H, I, J, K blokta yer alan seyircilerin elektronik biletlerini 1 maçlığına bloke etti. Bu tribünde oturan futbolseverler gelecek hafta Bornova Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasını stattan izleyemeyecek. Göztepe, taraftarının neden olduğu saha olayları yüzünden de 20 bin TL ceza ödeyecek. Sarı-kırmızılılarda Castro ve Beto'nun yanı sıra Yeni Malatyaspor maçında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Poko da Galatasaray deplasmanında forma giyemeyecek.