Teknik Direktör Algun Erdem, "10 yıldır transfer yasağı bulunan, isminin UEFA'da anılması yasak olan Kocaelispor yasağı açabiliyorsa, Buca neden açmasın. Ben Başkana ve camiaya inanıyorum" dedi.

LEVENTSon 3 yılda 2 lig birden düşerek amatörün eşiğine gelen Bucaspor, kötü gidişe dur demek için transfer yasağını açmayı planlıyor. 3. Lig'de 16 hafta itibariyle düşme hattında bulunan sarı lacivertli takımda teknik direktör Algun Erdem, transferin önünün açılması adına kentin tüm dinamiklerinin harekete geçmesini istedi. Başkan Cihan Aktaş ve yönetiminin tek başına çabasının yeterli olmayacağını kaydeden Erdem, "Kulübümüzde bir dönem oynamış 28 yerli ve 4 yabancı oyuncunun alacakları için muvafakatname alınması gerekiyor. Buca camiası görülenden daha büyük bir aile. Başkan Cihan Aktaş'a Bucalıyım diyen herkesin yardım etmesi gerekiyor. Sadece maddi değil, her anlamda destek olunması şart. Başkan Aktaş bunu başarırsa heykelinin dikilmesi gerekiyor. 10 yıldır transferi kapalı olan, isminin UEFA'da bile anılması yasak olan Kocaelispor yasağı açabilmişse Buca neden açmasın. Ben Başkana ve Bucaspor'a inanıyorum" dedi.

70 gündür eve gitmiyorlar


Göreve geldikleri 1 Ekim tarihinden bu yana yoğun mesai yaptıklarını ve tesislerde kaldıklarını, 70 gündür teknik ekiple birlikte ailelerini görmediklerini ifade eden Algun Erdem, "Bu durum fedakarlık değil, işimize saygımızdan dolayıdır. Süratle camiamızın yakıştığı sıralamaya çıkmak
adına çalışıyoruz.Takımla anlaştığımız gün devre arasına 17-20 puan aralığında girmemiz gerektiğini söylemiştik. Şu an hedefe 3 puan uzaktayız. Hafta sonu oynayacağımız Halide Edip Adıvar maçını kazanıp 2. yarıya ümitli girmek amacındayız. Rakibin sahası suni çim ve hafta boyunca sentetik sahada oynayacağız. Biz elimizdeki potansiyelle elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ama ne olacaksa, 2. yarı olacak. Herkes devre arasında takviye yapacak. Stres ve baskı artacak. Umarım gerekli yardımlar tez vakitte icraat olarak gelir ve kadromuzu güçlendirerek ikinci yarı taraftarımızı güldürecek sonuçlar alırız" cümlelerini kullandı. Fırtına'da Özcan cezası, Ömer sakatlığı nedeniyle eksik isimler.