Ligin ikinci yarısında son 6 maçında 3 puan sevinci yaşayamayan sarı Göztepe yarın İzmir'de Sivasspor'u konuk ediyor. Bornova Stadı'nda Mete Kalkavan'ın yöneteceği müsabakanın başlama düdüğü saat 16.00'da çalacak.

SPOR Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-0 kaybederek galibiyet hasretini 6 maça çıkaran Göztepe, yarın dünyaca ünlü yıldız Robinholu kadrosuyla çıkışa geçen Demir Grup Sivasspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Bornova Stadı'nda Mete Kalkavan'ın yöneteceği müsabakanın başlama düdüğü saat 16.00'da çalacak. Karşılaşma Beinsports 2'den yayınlanacak. Göz-Göz'de sakatlıkları süren stoper Hakan Çinemre ve golcü Ömer'in yanı sıra Gençlerbirliği maçında direkt kırmızı kart görüp 2 müsabakadan men edilen sol bek Traore Sivasspor'a karşı forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılılarda sarı kart cezalarını tamamlayan kaleci Beto ve orta saha Castro ile sakatlığını atlatan savunma oyuncusu Kadu, Teknik Direktör Tamer Tuna'nın şans vermesi durumunda formalarına kavuşacak. Maçın bilet fiyatları, VIP 216, numaralı 109, kuzel kale arkası 16.5 ve misafir tribün 22 TL olarak belirlendi. Tamer Tuna, taraftarın desteği ile Sivasspor'u yenip yeni bir sayfa açacaklarını söyledi. Avrupa kupalarına katılmayı tüm camianın çok istediğine vurgu yapan genç teknik adam, "Biz iyi ve kaliteli bir takımız. Sahadan kazanarak ayrılacağımıza inancım tam" dedi.

GÖZTEPE


Beto - Tanju, Kadu, Kosanovic, Leo, Selçuk, Poko, Gouffran, Castro, Halil, Demba Ba

Gol ümidi Demba Ba


Göztepe'nin devre arasında kadrosuna kattığı Demba Ba'dan taraftarlar bugün çok şey bekliyor. Jahovic'in Konyaspor'a transfer olmasının ardından gol umudu olan Senegalli oyuncu sarı kırmızılı formayla ilk golünü Doğanlar Stadı'nda Osmanlıspor'a karşı atmıştı.