Altay 'da sezonun ilk yarısında gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yaşatan Muharrem Ozan, Doğan ve Ozan sol, ikinci devre çıkış yaparak kendilerini gösterdi.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta lider olan Altay sezonun ilk yarısında sergiledikleri performansla hayal kırıklığı yaşatan 4 oyuncusu ikinci devrede oynadıkları futbol ve attıkları gollerle hem teknik heyetin hem de taraftarların yüzünü güldürdü. Siyah-beyazlı ekipte ligin ilk bölümünde 2 gol atan forvet Muharrem Ozan, devre arasından sonra 5 kez daha rakip fileleri sarsarak takımını sırtladı. Önceki hafta Ottocool Karagümrük deplasmanında ilk golünü atan sağ kanat Doğan, geçen hafta iç sahada oynanan Konya Anadolu Selçukspor'u da boş geçmedi.

Ozan 5 ay sonra


Konya ekibi karşısında orta saha oyuncusu Fatih, siyah-beyazlı formayla ilk gol sevincini yaşarken, sağ kanat Ozan Sol ise 10 Eylül 2017'de Kahramanmaraşspor deplasmanında attığı golün ardından uzun bir süre sonra özlediği gol sevincini yaşadı. Bu futbolculara güvenerek devre arasında transfer yasağını kaldırmadıklarını dile getiren sportif direktör Özden Töraydın, "Biz kadro kalitemizin farkındaydık. Patlama beklediğimiz isimler yeni transferlerimiz olarak ustalıklarını göstermeye başladılar. Bu sayede forma savaşı da kızıştı" diye konuştu.

Maksut 11'e dönüyor


Öte yandan Fethiyespor karşılaşmasında cezalı Fatih Gül ve Atakan Çankaya'dan yararlanamayacak Altay'da orta sahadaki boşluğu sakatlığı iyileşen Maksut Taşkıran dolduracak. Sakatlığı sebebiyle son 3 maçta takımını yalnız bırakan 23 yaşındaki ön libero, 2 oyuncunun yokluğunda İsmet Taşdemir'in en önemli kozu olacak. Orta sahada oynamasına rağmen hücuma çıkışlarıyla etkili olan Maksut, bu sezon 5 gol atarak takımına büyük katkıda bulunmuştu. Siyah beyazlılard Fatih Gül ve Atakan'la birlikte sakatlığı bulunan Hüsamettin Yener, Fethiyespor deplasmanında yer alamayacak. DHA