Ligde aldığı galibiyet ve beraberliklerin ardından yayın havuzundan müthiş bir gelir elde eden Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, Beşiktaş maçının kazanılması halinde oyunculara 30'ar bin TL prim verecek.

SÜPER Lig'in 11'inci haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta pazar günü Bornova Stadı'nda Beşiktaş'la karşılaşacak Göztepe'de yönetim kesenin ağzını açtı. Ligde aldığı galibiyet ve beraberliklerin ardından yayın havuzundan müthiş bir gelir elde eden sarı-kırmızılılarda Başkan Mehmet Sepil'in Beşiktaş maçının kazanılması halinde oyunculara 30'ar bin TL prim vereceği öğrenildi. Ligin 3'üncü haftasında Trabzonspor'u 3-2 yenip 25'er bin TL kazanan futbolcuların, prim dopinginin ardından yönetime galibiyet sözü verdiği ifade edildi. İzmir ekibi bu sezon galibiyet başına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan performans primi olarak 670 bin, beraberlik başına da 335 bin dolar kazandı.

4 milyonu garantiledi

Göztepe şu ana kadar aldığı sonuçların ardından kasasına 4 milyon 20 bin dolar koymayı garantilemiş oldu. Özel işleri nedeniyle bulunduğu yurt dışından bugün döneceği öğrenilen Mehmet Sepil'in Beşiktaş karşılaşmasına büyük önem verdiği bildirildi. Bugün saat 15.00'te Torbalı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan altyapı tesislerinin lansmanına katılacak Sepil'in pazar gününe kadar takımla birlikte kampta yer alacağı vurgulandı. Kritik maçlar öncesi takımı bir an olsun yalnız bırakmayan Mehmet Sepil'in kafileyle birlikte stada geleceği belirtildi.

Tribünler şova hazırlanıyor

Beşiktaş karşılaşmasını büyük sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar ise Bornova Stadı'nda görsel şova hazırlanıyor. Takımlarının Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı maçları ceza yüzünden izleyemeyen futbolseverlerin, atkı, flama, döviz ve bayraklarla müthiş bir ambiyans oluşturması bekleniyor. Taraftarlar, maçtan önce takımı konvoyla stada uğurlayacak.

Portekizliler'in gecesi

Göztepe'nin pazar günü saat 19.30'da Beşiktaş'la oynayacağı karşılaşmada Portekizli yıldızlar sahne alacak. Portekiz Milli Takımı'ndan yakın arkadaş olan Göztepe'nin kalecisi Beto ile siyah-beyazlıların stoperi Pepe ve kanat oyuncusu Quaresma bu kez birbirlerine rakip olacak. Sırbistan Milli Takımı'nda beraber oynayan stoperler Göztepeli Milos Kosanovic ile Beşiktaşlı Dusko Tosic de karşı karşıya gelecek.

Ghilas forma bekliyor

Pazar günü Doğanlar Stadı'nda Beşiktaş'i ağırlayacak Göztepe zorlu maçın hazırlıklarını dün gerçekleşen antrenman ile sürdürdü. Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda ısınmanın ardından 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan oyuncular ikinci bölümde ise savunma ve hücum varyasyonları çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Kart cezası nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayacak Adis Jahovic'in yokluğunda Nabil Ghilas forvetteki formayı kapmak için idmanlarda yoğun çaba sarfediyor. Deneyimli forvet antrenmanlarda hırslı yapısıyla dikkat çekerken attığı gollerle de teknik heyetin gözüne girmeye çalışıyor. Ayrıca antrenman öncesinde kulüp masörü Ali Çıra'nın doğum günü kutlandı.

Hüseyin Göçek düdük çalacak

Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan müsabakayı İstanbul bölgesinden Hüseyin Göçek yönetecek. TFF’den yapılan açıklamaya göre Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Hüseyin Göçek olurken Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Traore Fener'in listesinde

Devre arasında sol beke takviye yapmayı düşünen Fenerbahçe, Göztepe'nin Fildişi Sahilli oyuncusu Adama Traore'yi büyütece aldı. Sezon başında Basel'den transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Göztepe'nin 8 maçında 90'ar dakika sahada kalırken, 1 de asist yaptı. Hasan Ali ve İsmail Köybaşı'ndan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin, Traore'nin aynı performansı devam ettirmesi halinde devre arasında İzmir ekibinin yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi.

BJK'de eksik çok

Göztepe'nin pazar günkü rakibi Beşiktaş'ın son yaptığı idmanda eksik oyuncuların çokluğu göze çarptı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda Monaco karşısında forma giyen oyuncular salonda yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcuların ise pas, 5'e 2 top kapma, dar alanda oyun ve kontrollü pas çalışması yaptığı belirtildi. İdmanın, duran top, minyatür kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdiği bildirildi.
Sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan, Gökhan Gönül, Atiba Hutchinson ve Dusko Tosic ise antrenmanda yer almadı. Tolgay, Gökhan, Atiba ve Tosic'in Göztepe maçında oynayıp oynayamayacağının maç gününde belli olacağı belirtildi.