Yarışta, Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Bisiklet takımı 4 sporcu ile kürsüde yerini aldı. Takım sporcularından Eren Arslan, genç erkekler kategorisinde birinci olurken; Ali Oğuzhan Işıkver de ikinci olarak büyük başarıya imza attı. 

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından Turkcell’in iletişim sponsorluğunda düzenlenen yarışmaya Türkiye genelinden yaklaşık iki bin kişi katıldı. 'Zaferi yüreğinde gücü pedalında hisset' sloganıyla gerçekleştirilen yarışmada 102 ve 76 kilometre olmak üzere iki ayrı parkur oluşturuldu

Takımın kadın sporcularından Yasemin Karateke ve Zeynep Aslan da kendi yaş kategorilerinde birincilik elde etti. Başarılı sporcuları sebebiyle Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Bisiklet takımı yarışmaya katılanlar arasında en fazla madalya kazanan ekip oldu. Sporcuları kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka'nın bir bisiklet kenti olduğunu belirterek, "Adeta bir yaşam tarzı olan bisiklet sporunda başarı gösteren sporcularımızla gurur duyuyoruz. Diğer branşlar gibi bisiklet sporuna da desteğimiz sürecek" dedi.