Takımda ciddi sakatlık bulunmamasının kendilerini sevindirdiğini belirten Toros, "Eksik yanlarımızı bol bol çalışma fırsatı bulduk. İlk yarıda taraftarlarımızla birlikte güzel bir sinerji ve çıkış yakalamıştık. İkinci yarıda da bu çıkışı sürdürmek istiyoruz" dedi. Öte yandan ayak bağlarında kısmi yırtık bulunan Hakan'ın ikinci yarının ilk haftasına yetişeceği Karşıyaka'da sarı kart cezalısı Battal, ilk hafta görev yapamayacak.

Birkan geldi Galius gidiyor

Birkan Batuk'u sezon sonuna kadar kiralayıp kadrosunu güçlendiren Pınar Karşıyaka, beklenen patlamayı yapamayan Deividas Gailius'la yolları ayırmaya hazırlanıyor

TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'ten eski oyuncusu Birkan Batuk'u sezon sonuna kadar kiralayıp kadrosunu güçlendiren Pınar Karşıyaka, beklenen patlamayı yapamayan Deividas Gailius'la yollarını kulübe ekonomik olarak zarar vermeden ayırmaya hazırlanıyor. Birkan'ın gelişiyle Gailius gözden çıkarıldı. Litvanyalı kısa forvet bu sezon ligde 6.3 sayı, 3.1 ribaund, 1.8 asistle oynadı. Birkan transferini kiralama yoluyla gerçekleştiren, yabancı transferindeki yasağı da kaldırmaya çalışan Karşıyaka, uzun forvet takviyesi yaptığı takdirde Chatman'la da vedalaşacak. Yeşil-kırmızılılara 7 yıl aradan sonra dönen Birkan, takımla antrenmanlara başladı.

Eski Kaf Kaf İsrail'de

Öte yandan Ülkemizde Türk Telekom ve Pınar Karşıyaka formaları giyen 32 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet Josh Carter, İsrail ekibi Maccabi Ashdod ile sözleşme imzaladı. Carter geçtiğimiz dönemlerde alacakları için Kaf Kaf'ın başını bir hayli ağrıtmıştı. FIBA, Pınar Karşıyaka’nın tarihinde ilk kez Euroleague oynadığı 2015-16 sezonunda mart ayına kadar kadroda yer alan kısa forvet Carter’ın 196 bin dolar ve 15 bin Euro alacağını onamıştı. Kaf Kaf yoğun uğraşlar sonucu Carter'in alacağını ödeyip transfer yasağını açmıştı.