İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka'da futbol şubesine sponsor olduktan sonra şube sorumluluğunu üstlenen Şevket Pehlivan, futbolculara gözdağı verdi. Afyonkarahisar kampında tanıştığı oyuncularla İzmir'de daha yakından ilgileneceğini dile getiren Pehlivan, takımda huzursuzluk çıkaranlara kesiklikle taviz verilmeyeceğini söyledi.

Geçen sezon ekonomik sorunlar yüzünden yaşanan antrenman boykotu ve benzeri olaylarının tekrarlanması halinde gerekeni yapacaklarını belirten Şevket Pehlivan, "Biz yönetim olarak yükümlülüklerimizi yerine getireceğiz, ancak oyuncu da aldığı paranın hakkını verecek. Boykot yapanın üzerini çizeriz. Bir daha kapıdan içeri giremez" dedi.

Hiçbir futbolcunun kendisini Karşıyaka'dan büyük göremeyeceğini ifade eden Pehlivan, "Ben bir futbolcunun, 'Para almıyorum oynamam' demesini kabul etmiyorum. Bugüne kadar kimin parası Karşıyaka'da kalmış? Herkes Karşıyaka formasının ağırlığını taşıyacak" diye konuştu.

Altyapıda, A takımda forma giymek için can atan pek çok genç futbolcu olduğunu hatırlatan Şevket Pehlivan, "Kimse transfer yasağını koz olarak kullanamaz. Ocak ayında transfer yasağı kalkabilir" yorumu yaptı. Afyonkarahisar kampı sonrası 2 gün izin yapan yeşil kırmızılılar, yarın tesislerde yeniden çalışmalara başlayacak. Karşıyaka, 16 Ağustos'ta Menemen Belediyespor'la hazırlık maçı oynamayı planlıyor.