TFF 3'üncü Lig'de mücadele edecek Karşıyaka'nın kaptanı Mustafa Aşan'a yurt içi ve dışından birçok kulübün transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Gelecek sezon TFF 3'üncü Lig'de yer alacak Karşıyaka'nın kadrosunda, altyapıdan yetişmeyen tek oyuncu olan tecrübeli futbolcu için Azerbaycan ve Katar takımlarının yanı sıra 2'nci Lig ekiplerinin de transfer için nabız yokladığı bildirildi. Yeşil-kırmızılı kulüpte uzun yıllardır görev yapan ve taraftarların çok sevdiği Mustafa Aşan'ın önümüzdeki günlerde İzmir'e gelerek kulüp başkanı Turgay Büyükkarcı ile görüşme yapacağı bildirildi. Diyarbakır'da ailesinin yanında olan Mustafa Aşan'ın önceliğinin takım kaptanlığını yaptığı Karşıyaka olduğu, başkan Büyükkarcı ile masaya oturmadan kendisine gelen teklifleri değerlendirmeyeceği öğrenildi.

Spor okulları açılıyor

Yeşil-kırmızılı kulüpte 2016'dan beri kesintisiz forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Karşıyaka formasıyla toplam 161 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu, Karşıyaka'da 4 kez rakip fileleri havalandırırken 3 golün pasını verdi. Öte yandan Sağlık Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın spor okullarına yönelik pandemi yönergelerinin yürürlüğe girmesi ve ilgili iznin çıkması ile birlikte KSK futbol spor okulları da gerekli önlemleri alarak çalışmalarına başlıyor. 10 Ağustos'tan itibaren başlayacak antrenmanlarda çocuklar 10 kişilik gruplar hâlinde çalışmalarını gerçekleştirecek.

Kayıt olmak ve bilgi almak için 0535 742 1912(merkez), 0506 494 1101(merkez) ve 0505 826 4311(Girne) numaralı telefonları arayabilir veya kulübün internet sitesinde bulunan formu doldurabilir.