Karşıyaka Spor Kulübü, 2020-2021 sezonunda #AdıÜstündeKarşıyakalı konseptiyle hazırlanan yepyeni bir içerikle taraftarlarıyla buluştu. Yeni sezonda kulübün yeşil-kırmızı renklerini ve geleneksel tasarımlarını ‘’Beyaz Forma ve Çubuklu Forma’’ ile taraftarlarına sunan Karşıyaka Spor Kulübü, tarihinin en önemli anlarından birini de formalarının üzerine taşıdı. Üzerinde zeytin ağacı motiflerini içeren formalar, Karşıyaka Spor Kulübü’nün 1912 yılında zeytin ağacının altında kuruluşunu temsil ederken, aynı zamanda da Karşıyaka Kulübü’nün tarihsel geçmişiyle kutsallığını, altyapısıyla üretkenliğini, değişim ve çağdaşlığıyla bilgeliğini simgeliyor.

Geçen yıl ses getirmişti

Yeni kampanyasıyla öncü bir sosyal sorumluluk hareketini de başlatan Karşıyaka Spor Kulübü’nün Sportive tarafından hazırlanan yeni sezon formalarını satın alacak taraftarlar, talep etmeleri halinde isimleriyle birlikte “Karşıyakalı ırkçılık yapmaz, dürüsttür”, “paylaşımcıdır”, “hak yemez”, “saygılıdır”, “trafik kurallarına uyar”, “farklı görüşlere açıktır”, “affedicidir ve kin tutma” ifadelerinden birini formalarına yazdırabilecek. Taraftarlar Türkiye’nin en büyük spor perakende markası Sportive imzalı formalara ve lisanslı ürünlere, Mavibahçe AVM’de hizmete giren KSK Store by Sportive’den ulaşabilecek. Karşıyaka Spor Kulübü’nün, geçtiğimiz yıl “kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf” tezahüratının ulaştığı ses dalgalarının ilhamıyla futbol, basketbol ve voleybol sporcuları için hazırladığı formaları, dünya spor tarihinde bir ilk olma özelliği taşıyordu. 

Altyapıdan çıkan altı futbolcu boşta kaldı

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta şampiyonluk yarışı veren Karşıyaka'da kadroda düşünülmeyen altyapı patentli 6 genç futbolcu kulüp bulamadı. Yeşil-kırmızılılarda 55 maçta 8 gol atan 22 yaşındaki Özgür Güler, mutsuz olduğu gerekçesiyle Ağustos ayında kulüpten ayrılmak istediğini bildirdi. Yetiştiricilik bedelini ödeyecek kulüp bulamayan genç futbolcu, futbolu bırakma kararı aldı. 23 yaşındaki Mahir Aydın, Ağustos'ta sözleşmesini feshetti. Manisaspor'la anlaşan Mahir, siyah-beyazlılar profesyonel sözleşme kontenjanını doldurunca imza atamayıp kulüpsüz kaldı. Efe Fatih Eryener, yaz döneminde antrenmanlarda kadrodan elendikten sonra kulüp bulamadı. Berat İş, Mevlüt Berkay Çidem ve Eniscan Atik de herhangi bir kulüple sözleşme imzalayamadı.