TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta küme düşmekten kurtulmak için mucize kovalayan Karşıyaka sezonun ikinci yarısında altyapıdan vitrine çıkardığı Doğukan İnci, performansıyla dikkat çekti. Yönetimin eski kulüplerinden Bucaspor'a yetiştiricilik bedeli ödeyerek 12 Şubat'ta 2022 yılına kadar profesyonel sözleşme imzaladığı 19 yaşındaki futbolcu, iyi bir çıkış yaptı. Kaf-Kaf'ta ikinci yarıda 7'si ilk 11'de olmak üzere 9 maçta forma giyen genç forvet 2 kez ağları sarstı.

Doğukan'ı Bursaspor'un son Altay derbisinde izlettiği, Başakşehir'in de menajerler kanalıyla nabız yokladığı öğrenildi. Karşıyaka yönetiminin ise henüz profesyonel kariyerinin başında olan futbolcuyu satmayı düşünmediği belirtildi. Doğukan, Kaf-Kaf'tan başka bir kulübe transfer olursa eski kulüplerinden Altınordu, bonservisinden yüzde 50 pay alacak. Karşıyaka, Doğukan gibi Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde ikinci yarıda vitrine çıkardığı İlyas, Görkem, Mahir gibi isimlerden de patlama bekliyor.

Dava süreci tartışma yarattı


Karşıyaka'da bu sezon ikinci yarıya kadar 1.5 yıl başkanlık yapan Mutlu Altuğ'un kulübün 20 Ocak'ta düzenlenen olağanüstü kongresinin iptal edilip yönetime kayyum atanması talebiyle açtığı dava tepki çekti. Sosyal medyada taraftarlar, futbol ve basketbolda sezonun en kritik döneminde açılan dava nedeniyle ayağa kalktı. Yeşil-kırmızılılar, başkanlığı döneminde kulübün tarihinde ilk kez 6 puanının silindiğini, 12 puanın daha silinmesine ise taraftarın kampanya yapıp engel olduğunu hatırlatarak Altuğ'un girişimini eleştirdi.