Karşıyaka uzun zamandır takıma katılacağını söylemesine rağmen geri dönmeyen stoper Abdülhamit ile anlaşmaktan kesin olarak vazgeçti. Tecrübeli oyuncu takımdan ayrılan üçüncü isim oldu.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek Karşıyaka, iç transferde İzmir'e gelişini sürekli erteleyen, ilk etap çalışmalarına katılmayan stoper Abdülhamit'le yeniden anlaşmaktan kesin olarak vazgeçti. Abdülhamit, Mahmut ve Tayfun'dan sonra yaz döneminde takımdan ayrılan üçüncü isim oldu. Yeni sezon hazırlıklarının İzmir etabını tamamlayan yeşil kırmızılı takım, bugün başlayacak Afyonkarahisar kampına tam kadro gidecek. Teknik direktör Ufuk İskender, altyapıdan kadroya dahil edilen gençler dahil tüm futbolcuları kampta deneyecek. Yeşil-kırmızılı ekip, 15 gün sürecek kampta 5 hazırlık maçı oynayıp lige kadar hazır hale gelmeyi planlıyor.

Kaf Kaf, İzmir'deki ilk etap çalışmalarında istediği sonuçları bir türlü alamadı. İzmir ekibi oynadığı 4 özel maçta 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Genç ağırlıklı bir kadroyla çıktığı ilk hazırlık sınavında Altınordu U21 takımına 1-0 mağlup olan yeşil-kırmızılılar, rakibin sahasında oynadığı maçlarda Turgutluspor'a 2-1, son olarak da Nazilli Belediyespor'a 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Karşıyaka, ilk etaptaki tek galibiyetini elinde yalnız genç futbolcular kalan Bucaspor'u Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde 2-0 yenerek aldı. Hazırlıkların İzmir etabını tamamlayan Karşıyaka, pazar günü Afyonkarahisar'da 15 günlüğüne kampa girecek