Karşıyaka, 9 gün içinde 3 çok önemli karşılaşmaya çıkacak. Yeşil kırmızılılarda kulübün sezonda hangi hedefte ilerleyeceğini Ekim ayındaki maçları belirleyecek.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta oynadığı 6 maçta yalnız 1 galibiyet alarak düşme hattının tek basamak üzerinde kalan Karşıyaka, 9 gün içinde 3 çok önemli karşılaşmaya çıkacak. Bu hafta cumartesi günü alt sıralardaki en yakın rakibi, 4 puanla düşme hattındaki Altındağ Belediyespor'u ağırlayacak 5 puanlı Karşıyaka, ardından 17 Ekim Çarşamba günü 11 puandaki zirve takipçisi Kızılcabölükspor'a konuk olacak. Yeşil-kırmızılı ekip, zorlu periyodu 22 Ekim Pazartesi günü evinde Osmaniyespor'la karşılaşarak tamamlayacak. Öte yandan Onur'un cezasının bittiği Karşıyaka'da Mustafa Aşan'ın 4 maçlık cezası, ligin 2'nci haftasında Düzcespor sınavında köprücük kemiği kırılan Mustafa Değirmenci'nin ise sakatlığı sürüyor.

Potaya Henry müjdesi


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezona evinde Tofaş'a farklı yenilerek başlayan Pınar Karşıyaka, hazırlık döneminin başından bu yana yolunu gözlediği yeni transferlerinden Sek Henry'e kavuştu. Çin Ligi'nde takımıyla final oynadığı için İzmir'e gelişi geciken, geçen hafta da rahatsızlı ı nedeniyle ABD'den ayrılmayan Henry, kadroya katıldı. Sağlık kontrolünden geçecek şutör guardın bu hafta Beşiktaş Sompo Japan deplasmanında forma giymesi bekleniyor. Yeşil-kırmızılıların FIBA Europe Cup C Grubu'ndaki fikstürü de belli oldu. Kaf-Kaf, gruptaki ilk sınavında haftaya 17 Ekim Çarşamba günü Belçika'da Spirou Basket'e konuk olacak. Temsilcimiz, evindeki ilk maçta ise 24 Ekim Çarşamba Hollanda ekibi Donar Groningen'i ağırlayacak.