Bu sezon deplasmanda 2 maçta 6 puan toplayan Karşıyaka, evinde aynı performansı gösteremiyor. Kaf Kaf, TFF 3. Lig 1. Grup’ta bu sezon seyircisi karşısında oynadığı ilk maçta Şile Yıldızspor savunmasını geçemedi ve maçtan 0-0 berabere ayrıldı. Yeşil kırmızılılar, 90 dakika boyunca üstün oynamasına rağmen gol atmayı başaramadı ve iç sahadaki 2. maçında 1 puanı hanesine yazdırdı. Bu sezon ilk kez taraftarının karşısına çıkan ve Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nın ambiyansı ve 8 bin futbolseverinin desteğiyle rakibini boğan İzmir ekibi, bir türlü gol atmayı başaramadı. 

UMDUĞUNU BULAMADI

Sezonun ilk iki dış saha maçında Nevşehir Belediyespor’u 2-0, 1922 Konyaspor’u 3-1 mağlup ederek yarıştaki iddiasını gösteren Kaf-Kaf, İzmir’de 8.5 yıl aradan sonra döndüğü Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda umduğunu bulamadı. Cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı ligin ilk iç saha karşılamasında Belediye Derincespor’a 1-0 yenilen yeşil-kırmızılı ekip, yeniden yapılan Türkiye’nin en modern statlarından Alsancak’ta binlerce taraftarının desteğine rağmen Gema Polimer Şile Yıldızspor’a diş geçiremedi.  Yavuz ÖZKAYA

Evinde hala gol atamadı

Deplasmanda 2 maçta 5 gol atmasına rağmen evinde bu sezon henüz golle tanışamayan Karşıyaka, 4 hafta sonunda puanını 7 yapıp grupta 10 puanlı lider Derince’nin ardından 5'inci sırada yer aldı. İzmir temsilcisi hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor deplasmanına çıkıp ardından Hacettepe 1954’e konuk olacak.