Bu sezon oynadığı 3 resmi maçta fileleri havalandıramayan Karşıyaka, geçen yıl da hesaba katıldığında son 7 karşılaşmanın sadece 1'inde ağları havalandırdı.

LEVENTGeçen sezonun devre arasında takımdan ayrılan Can Erdem'in gidişinden beri gol yollarında tıkanan 3. Lig ekibi Karşıyaka'yı kötü istatistiği korkutuyor. Bu sezon oynadığı 3 resmi maçta fileleri havalandıramayan Kaf Kaf, geçen yıl da hesaba katıldığında son 7 karşılaşmanın sadece 1'inde ağları havalandırdı. 2018-19 sezonunda ligde rakip olduğu Van Büyükşehir Belediyespor ve Düzcespor müsabakalarında ağları havalandıramayan Kaf Kaf, kupada da Nazilli Belediyespor'a 2-0 yenilerek kötü serisini sürdürdü.

Son vuruş çalışılacak


Geçen sezonun son 4 haftasında da sadece 3-2 mağlup olduğu Kırklarelispor maçında fileleri sarsan KSK, Karagümrük(0-1), Konya Anadolu Selçukspor (3-0) ve Fethiyespor(0-4) karşılaşmalarını boş geçti. Yeşil kırmızılılar, elindeki forvet oyuncuları Hakan Kuş, Bartu Umut, Battal Demir Bilek ve Doğukan İnci'den bir türlü istediği verimi alamadı. Teknik Direktör Aytekin Sümbül'ün kötü gidişatı düzeltmek için golcülerine ekstra son vuruş çalışması yaptıracağı öğrenildi.


Sümbül üzgün


Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor'a 2-0 yenilen Karşıyaka'da teknik direktör Aytekin Sümbül, kupadan elendikleri için üzgün olduğunu söyledi.
"Biz hazırlık maçı bile olsa kazanmak için oynayan bir ekibiz" diyen teknik patron Sümbül, "Geçişlerde pas hataları ve top kayıpları yaptık. İki takım da pozisyon buldu ancak rakip olağanüstü iki gol attı. İyi mücadele ettik. Bazı olguların yerine oturması için zaman gerekli, sorunu çözeceğiz" şeklinde konuştu.

Nazilli maçını unutup ligde pazar günü evlerinde oynayacakları Kemerspor 2003 müsabakasına odaklanacaklarını ifade eden Aytekin Sümbül, "Bu hafta olmazsa olmaz niteğilinde bir maça çıkacağız. Kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. Göreve yeni geldik. Bir sistem oturtmak için uğraş veriyoruz. Oyun anlayışımızı değiştirmek için çaba harcıyoruz. Takımda güç kaybı var. En kısa sürede iyi duruma geleceğiz" dedi. Sakat Mustafa Değirmenci'nin forma giyemeyeceği Kaf-Kaf'ta Arif'in durumu belirsiz.