Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta İzmirspor, Yeşilyurt Sahası'nda ağırladığı Gaziemir Gençlik karşısında ilk yarıda 2-0 geriye düşmesine rağmen, ikinci devrede attığı gollerle maçtan 3-2 galip ayrıldı. Lacivert beyazlılar ikinci yarıdaki 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek Play Off'taki yerini sağlama aldı, Şimşekler bu galibiyetle puanını 37'ye yükseltti.
Karşılaşmaya konuk takım hızlı başladı. 21. dakikada Gaziemir Gençlik'ten Egecan ceza sahası dışından sert bir vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1. Golden sonra da ataklarını sürdüren misafir ekip 33. dakikada bir penaltı kazandı. 34. dakikada topun başına geçen Egecan kendisinin ve takımının 2. golünü kaydederek takımını deplasmanda 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin ilk yarısı 2-0 konuk takım Gaziemir Gençlik'in üstünlüğüyle tamamlandı.

İZMİRSPOR 2. YARIDA COŞTU


İkinci yarıda İzmirspor maçın hakimiydi. Karşılaşmanın 48. dakikasında Yoldaş'ın pasında topla buluşan Gökhan Baziyar, iki kişiyi çalımlayıp ceza sahası yayının üstünden harika bir şut çıkardı ve farkı bire indirdi: 1-2.
69'da Gaziemir Gençlik ceza sahası çinde Doğacan'a yapılan harekette hakem penaltıya hükmetti. 70'de topun başına geçen Hakan Kocakahya kaleci ve topu farklı köşelere gönderip İzmirspor'a beraberliği getiren sayıyı kaydetti: 2-2.
Maçın 90. dakikasında Doğacan'ın sağdan getirdiği topta Hakan ceza sahası içinde daha müsait pozisyondaki Gökhan Baziyar'ı gördü. Deneyimli forvet de topu ağlara yollayarak İzmirsporlu taraftarları sevince boğan golü kaydetti: 3-2.
Karşılaşmada başka gol olmayınca lacivert-beyazlılar müsabakadan 3-2 galip ayrılarak zirve yarışındaki iddiasını devam ettirdi.