Lacivert beyazlı takımın teknik heyeti ve futbolcular, Şimşek'in 85 yaşındaki taraftarı Hüseyin İredi'yi ziyaret ederek imzalı forma hediye etti.

LEVENTEski başarılarla dolu günlerine dönmek için bu sezon Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e dönmeyi hedefleyen İzmirspor, lacivert beyazlı kulübe uzun yıllar gönül vermiş 85 yaşındaki Hüseyin İredi'yi unutmadı. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir evden çıkamayan, ancak Şimşek'in tüm maç sonuçlarını takip eden Hüseyin Dede'yi lacivert beyazlı takım ziyaret etti. Teknik Direktör Serdar Sabuncu, yardımcıları ve futbolcular Hüseyin İredi'yle sohbet edip imzalı İzmirspor forması hediye etti. Hüseyin İredi'nin kızı Necla Argüz, ziyaretten dolayı lacivert beyazlı camiaya teşekkür ettiklerini ifade ederek, "Yıllardır İzmirsporlu olan babamı evimizde ziyaret ederek bizi onurlandırdılar.

https://youtu.be/4t6AAeaho14

Kızı teşekkür etti


Ayaklarına ve yüce gönüllerine sağlık. Babam Alzheimer hastası olsa da her hafta bize maç sonuçlarını soruyor. Futbolcu arkadaşlarımız bizi çok mutlu etti. Binlerce kez teşekkürler" dedi.
İzmirspor kulübü de yaptığı açıklamada, "Futbol takımımız ve teknik heyetimiz antrenman sonrası Balçova'da ikamet ettiği evinde tedavi gören 85 yaşındaki İzmirsporlu Hüseyin İredi' yi ziyaret ederek moral verdi. Çocukluk ve gençlik yıllarının İzmirspor maçlarında geçtiğini belirten Hüseyin İredi futbol takımımıza başarı dileklerinde bulundu. İzmirspor kulübü olarak kendisine acil şifalar dileriz" ifadelerinde bulundu.